Wabisabi Enterprise

Jeg oversetter, språkvasker og korrekturleser et bredt utvalg av tekster (norsk og engelsk).
1456 Nesoddtangen (Nesodden, Viken - tidl. Akershus)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg heter Ingela Flatin. Jeg er tospråklig og tilbyr oversetting, språkvask og korrektur (inkludert satskorrektur) av norske og engelske tekster. Hittil har jeg oversatt fem bøker fra engelsk til norsk og én bok fra norsk til engelsk. Mine kunder er redaktører ved etablerte forlag (Aschehoug, Res Publica, Spartacus, Flux, Pax, Scandinavian Academic Press), uavhengige forlag (Entusiast Forlag og Grønt Forlag), indieforfattere, foreninger og bedrifter. Jeg tar også jevnlig oppdrag fra forskere ved norske universiteter som vil pusse språket når de skriver artikler på engelsk.

Vis mer Som oversetter, språkvasker og korrekturleser jobber jeg med et bredt utvalg av tekster med ulike temaer: bøker (sakprosa), artikler, forskningsartikler, rapporter, doktorgrader, mastergrader, nettsider, brosjyrer med mer. I tillegg har jeg mitt eget lille forlag der jeg foreløpig har gitt ut én oversatt bok, og kan gi råd om hvordan du gir ut din egen fysiske bok eller hvordan du lager en e-bok.

Jeg er utdannet innen filosofi (bachelor) og naturforvaltning/bærekraftig utvikling (mastergrad med feltarbeid i Nepal). Min yrkesbakgrunn er variert: lektor på videregående skole, forskningsassistent, studentkoordinator (NMBU), forskningskoordinator (Universitetet i Oslo) og stedlig representant/engelsklærer i Lhasa i Tibet (Nettverk for Universitetssamarbeid Tibet-Norge). I 2012 opprettet jeg mitt eget foretak og har siden jobbet med tekster. Jeg er medlem av NFFO (Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening). 

Ta kontakt for en prat!


Wabisabi Enterprise, telefonnummer:

Kontaktperson

Ingela Teppy Flatin
Daglig leder
mob:95703495

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 09:00 – 17:00
  • Tir 09:00 – 17:00
  • Ons 09:00 – 17:00
  • Tor 09:00 – 17:00
  • Fre 09:00 – 17:00
  • Lør 09:00 – 17:00
  • Søn 09:00 – 17:00 Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.