Alt Kan Males

Velkommen til å ta kontakt.
Bjerkåsveien 65, 1391 Vollen (Asker, Viken - tidl. Akershus)

Alt kan males Wnuk ble stiftet av Katarzyna Barbara Wnuk i 2015, og har siden da stadig vokst seg større. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi utfører alle typer oppdrag innen malerfaget og tapetsering. Vi tar oppdrag i Oslo, Akershus og Bærum.
Vi legger vekt på, og vil alltid jobbe mot:

Vis mer Sikkerhet
Enkelhet for kunden
Fleksibilitet

Kostnadseffektivitet
Løsningorientert
Kvalitet

Tjenester:

MALERTJENESTER
Drømmer du om fornying i hjemmet ditt? Har du en idé om hvordan du vil ha det, men synes det er vanskelig å finne riktig løsning? Vi i Alt Kan Males tilbyr gratis befaring i ditt hjem og kan hjelpe deg på veien mot å finne riktig løsning. En befaring er et godt grunnlag for å gi et pristilbud tilpasset ditt behov, samtidig som du får svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

RENOVERING AV KJØKKEN
Uansett om du kun trenger et nytt strøk maling på overflatene, eller om trenger full renovering av kjøkkenet ditt, er vi her for å hjelpe deg på vei! Vi kan dette med å skape din kjøkkendrøm, slik at vi kan garantere deg et bra resultat. Renovering av kjøkken er en av våre satningsområder, og vi har mange utførte renoveringer. Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

MALING AV HUS
Skal du flytte inn, eller kanskje pusse opp boligen før salg? Vi hjelper deg med malingen kjapt, billig og effektivt. Vi påtar oss både innvendig- og utvendig maling samt maling av vinduer, dører, m.m.

OPPUSSING AV ELDRE MØBLEMENT
Vi hjelper deg med oppussing av eldre møblement. Kanskje trenger stolene du arvet et strøk med maling? Vi tar hensyn til møbelets historikk, og pusser det opp akkurat slik du ønsker det.

Alt Kan Males, telefonnummer:

Kontaktperson

Katarzyna Barbara Wnuk
Daglig leder
tlf:93948840

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 19:00
  • Tir 08:00 – 19:00
  • Ons 08:00 – 19:00
  • Tor 08:00 – 19:00
  • Fre 08:00 – 19:00
  • Lør 09:00 – 16:00
  • Søn 00:00 – 00:00 Stengt
Ta kontakt for en hyggelig prat.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.