Naturlig Glutenfritt

Glutenfrie produkter for foll flest
Sørkedalsveien 150, 0378 Oslo, Frogner

Gry Ringset er kunstneren og gründeren som startet www.naturligglutenfritt.no i 2016. Etter 20 års eksperimentering med glutenfri bakst, ønsket hun å lage et inkluderende tilbud for alle, fra den mest sensitive cøliaker til de som tåler det meste. Mat som et sosialt samlingspunkt skal være til glede for alle.

Vis mer Med et dypdykk i historien fant hun sin inspirasjon i naturlig glutenfrie pseudokorn, frø og korn som opprinnelig ble brukt av indianere, afrikanere og europeere. Felles for dem var at de opprinnelig ble brukt for sin næringsrikhet. De er derfor et viktig innslag i den glutenfrie kosten for å kunne gjøre vårt daglige brød sunnere. Det er med stor glede hun tilbyr denne økologiske serien med naturlig glutenfrie, bakevarer, mel og bakeblandinger av steinmalt kvalitet, med lite salt og uten kunstige tilsetningstoffer.

Våre produkter: www.naturligglutenfritt.no/mine-produkter.html

I håndverksbakeriet Den Gode bakers gluten frie avdeling, bakes det knekkebrød, kjeks, rundstykker, pizza og vaffelrøre av bakeblandingene fra www.naturligglutenfritt.no Alle mel, bakeblandinger og bakevarer holder en glutenfrihet under 5 ppm, som er det laveste en kan måle Norge.

Sosiale medier;
www.facebook.com/naturligglutenfritt.no/
www.instagram.com/naturligglutenfritt/

Naturlig Glutenfritt, telefonnummer:

Kontaktperson

Gry Ringset
Daglig leder / Kontaktperson
mob:92885724

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

92885724

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.