Vårt mål
Våre biler tar kjøreopplevelsen til et nytt nivå. Gjennom heldigitale løsninger og fullpakket med teknologi er bilene tilpasset norske forhold. Xpeng Motors er opptatt av å bistå og hjelpe hver enkelt kunde gjennom teknologi. Vi skal sørge for god brukervennlighet og innovasjon som gir deg lyst til å dra på kjøretur.
Våre folk
I Xpeng Motors har vi ansatt bil- og teknologieksperter, blant annet fra Tesla, Mecedes-Benz, Porsche, Ford, Mazda, GAC Motor, Alibaba Group, Tencent, Huawei, P&G og mange flere. Xpeng Motors kombinerer elektrisk bilteknologi, internett og tilkoblingsmuligeter, sammen med merkevarebygging i verdensklasse.

Xpeng Oslo, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Xpeng Oslo
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder
Amir Sasson (1972)
Styremedlem
Styremedlem
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Xpeng Oslo sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 0 med et registrert årsresultat på NOK 0 og et resultat før skatt på NOK 0. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 100 000 og en gjeld summert til 1 000 000.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)0
Driftsresultat0
Resultat før skatt0
Årsresultat (overskudd)0
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil