Mitt Motto

Har du mange tanker i hodet? Noen du kunne vært foruten? Lær deg enkle TFT teknikker til selvhjelp!
Midtbergveien 1 C, 4313 Sandnes (Rogaland)

Om mitt moTTo as - Tjenester

Motto blir på norsk brukt til å beskrive en privatpersons generelle syn på livet og kan også beskrive en leveregel (eks: vær mot andre som du ønsker de skal være mot deg).

Vis mer Mitt moTTo as har som mål å bidra til at mennesker som ønsker endringer i livet, kan få hjelp til å komme i balanse både fysisk, psykisk og emosjonelt. Metodene som benyttes er:

- Profesjonell samtalepartner/Coach: har fullt fokus på deg og ditt mål, og utfordrer deg på veien mot målet
- Bioresonans / E-Lybra systemet: som leser av ubalanser i kroppen og retter opp
- Tankefeltterapi: som kan ta bort vonde følelser/traumer/angst/frykt - kanskje for alltid?

Profesjonell samtalepartner
Tjenestene tilbys både til privatpersoner som ønsker å nå sine personlige mål, og bedrifter som i perioder har behov for en ekstern og profesjonell samtalepartner for sine medarbeidere.

Friskhetsfravær – lang- eller korttid?
Fravær av friskhet, koster bedrifter svært dyrt når en medarbeider blir satt ut av sin funksjon. Ofte har sykefravær underliggende psykologiske årsaker.
Samlivsbrudd, sorg, depresjon, alvorlig sykdom og/eller dødsfall i nær familie, konflikter eller utbrenthet er noen av de aller tyngste påkjenningene vi alle får erfare ett eller flere tilfeller av i løpet av livet.

Forebygging av fravær
Når en arbeidsgiver/ektefelle/venn kan henvise til et nøytralt medmenneske med profesjonell kompetanse, - uten at årsak for fravær, diagnose eller hva samtalene omhandler, viser det å ha en positiv virkning på varigheten av sykefraværet.

Tankefeltterapi
(TFT) er en revolusjonerende terapiform og muligens verdens mest effektive metode å skape sinnsro, ved å ta bort emosjonelt og fysisk ubehag. Det kan høres for enkelt og for godt til å være sant, før man faktisk selv har sett eller erfart hvordan det virker.

TFT ble utviklet og har blitt forsket på i over 30 år av Dr. Roger Callahan fra USA. Han er psykolog med mer enn 50 års erfaring. I 1997 ble TFT metoden innført til Norge, og blir i dag stadig utøvd av flere, pga. de oppsiktsvekkende resultatene.

Forskjellen
Flere har kanskje forsøkt tradisjonelle terapiformer, men ikke oppnådd større lindrende effekt, selv om forståelsen av problemet og årsaken er kjent. Noen har gått trøtt av ”å snakke om det”, og har motstand å rippe opp i samme vonde følelser, gang på gang – uten at smerter og intensitet avtar. Erfaringene viser at selv sterk skepsis og motstand til TFT, ikke har noen negativ innvirkning på verken effekten eller resultatene.

Behandlingsform
TFT er en metode som kombinerer østens kunnskap om kroppens energibaner og tradisjonell tankegang innen kognitiv psykologi.
En anbefalt minimum behandlingspakke med TFT og Coaching består av til sammen 5 timers samvær, fordelt over 4-5 ganger. Den første avtalen varer i 1,5 timer. Da blir det kort forklart min rolle, metodene som benyttes, og vedkommende får fortalt litt om seg selv og sine utfordringer. Deretter kan vi umiddelbart starte å jobbe med temaet som skaper de uønska tilstandene, og somme ganger fysisk smerte - bare ved tanken...
Om ønske og behov, kan det tilbys utvidet oppfølging.

Selvhjelp - en investering for resten av livet
Som en del av pakken, vil personen få opplæring og en enkel oversikt over behandlingspunktene, slik at vedkommende fritt kan behandle deg selv ved behov. Metoden er lett å lære, uten kjente uønskede virkninger, og en investering i hjelp til selvhjelp for resten av livet.

Bioresonans = liv i balanse
Systemet er utviklet til å analysere ubalanser i kroppens biofeltet, samtidig som det retter opp ubalansen ved hjelp av et interaktivt dataprogram. Systemet har ca 300 000 resonansmønstre og korrigerer ubalanser i kroppen på:
- fysiologisk
- psykologisk
- emosjonelt
- subtilt energisystem
Kraftfulle og totalt smertefrie behandlingstimer som varer ca 1,5 timer og kan sette igang prosesser slik at du lever mer i tråd med den "egentlige" og beste versjonen av deg selv.

Mitt Motto, telefonnummer:

Kontaktperson

Venche H Marthinsen
Daglig leder
tlf:+4740478308

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

40478308 51882241

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil