Vita Bryn Senter

Hos VITA får du alt du trenger innen skjønnhet, helse og velvære
Østensjøveien 79, 0667 Oslo, Grorud

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 136 butikker fordelt over hele Norge. Den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.

Vis mer Vår misjon er å være en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Vi vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

Våre butikkansatte kurses jevnlig innenfor de viktigste fagområdene og merkene i bransjen. Alle våre butikkledere gjennomfører bl.a. Max Factor akademiet hvor de kurses av Jan Thomas i makeup legging. Vi har kontinuerlig trening og opplæring innen hudpleie, solpleie og helsekost samt innen service og veiledning. Våre butikkledere er godt rustet til å svare på dine spørsmål om skjønnhet og velvære.

Hos VITA får du alt du trenger innen skjønnhet, helse og velvære. VITA skal være stedet for deg der du finner det du trenger til en rimelig pris. Velkommen til oss!

Vita Bryn Senter, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 21:00
  • Tir 10:00 – 21:00 Stengt
  • Ons 10:00 – 21:00
  • Tor 10:00 – 21:00
  • Fre 10:00 – 21:00
  • Lør 10:00 – 19:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.