Bioclean Repaal

Alt innen Daglig Renhold
Gydas Vei 4, 1413 Tårnåsen (Nordre Follo, Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

BIOCLEAN er et offentlig godkjent renholdsfirma som setter deg som kunde i fokus.

BIOCLEAN er en profesjonell totalleverandør av renhold og har over 30 års erfaring i renholdsbransjen.

Vis mer Over årene har vi bygget opp betydelig kompetanse og fagkunnskap som gjør oss i stand til å levere kvalitetsrenhold.

Våre tjenester tilbys alle innen offentlig og privat næringsliv i Oslo, Asker, Sandvika, Bærum, Jessheim, Lillestrøm, Kolbotn og Ski.

I BIOCLEAN retter vi oss etter kundens individuelle behov og vi finner løsninger på renholdet tilpasset den enkelte kunde.

BIOCLEAN benytter uavhengige konsulenter med lang erfaring fra ledelse, planlegging og drift av større renholdsoppdrag. Dette gjør at vi er en servicepartner som leverer renhold av høy og stabil kvalitet.

KVALITETSSIKRING
BIOCLEAN holder en optimal fagmessig standard og legger vekt på personlig kontakt og oppfølging av kundene.

BIOCLEAN kvalitetssikrer alle ledd slik at vi alltid leverer et optimalt renhold.

For å sikre best mulig resultat foretar vi jevnlige kontroller av renholdet som utføres, samtidig som vi vektlegger å ha et nært samarbeid og god kommunikasjon med våre kunder.

Dette bidrar til at kundene er fornøyd med BIOCLEAN.

VÅRE MEDARBEIDERE
Vi har en stabil stab som består av faglig dyktige medarbeidere, som alle har gått igjennom en grundig opplæring innen renhold.

BIOCLEAN er en bedrift som setter sitt fokus internt mot de ansatte. De ansatte opplever at de blir verdsatt, og kan derfor ivareta bedriftens kvalitetsambisjoner. Trivsel bidrar til et lavt sykefravær, som igjen fører til en stabil leveranse av kvalitetsrenhold.

MILJØ
BIOCLEAN har en høy miljøprofil, med fokus på HMS innen renhold. Videre bruker vi fortrinnsvis miljøvennlige produkter når vi utfører vårt renhold.
BIOCLEAN er også medlem av Grønt Punkt
Se vårt miljøstyringssystem i henhold til ISO 14001

PRISNIVÅ
BIOCLEAN har en effektiv, enkel og kostnadsbesparende administrasjon, noe som kommer kundene til gode gjennom fornuftige priser og høyest verdi. Vi er opptatt av å ha en ”flat struktur” i vår ledelse, og ledere er derfor også delaktig i det operative renholdet. Vi har god erfaring med at dette gir den beste kvalitetsoppfølgingen av vårt renhold.

Vårt mål er ikke ”å bli størst”, men best i kvalitetsrenhold for kunder i Oslo, Asker, Sandvika, Bærum, Jessheim, Lillestrøm, Kolbotn og Ski

www.bioclean.no

Bioclean Repaal, telefonnummer:

Kontaktperson

Hilde Merete F Repaal
Daglig leder
tlf:40877875

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

40877875

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil