Korkomplett

Leverandør av antrekk, skjerf, slips, smykker, gaveart. og brodyrtjenester til DEG og lag og foreninger.
Storveien 3, 9310 Sørreisa (Troms og Finnmark)

Hos KorKomplett finner du blandt annet klær som er designet og utviklet spesielt for kor, band og musikkmiljøer. Mange av våre produkter er vendbare med sort farge på den ene siden og en av tre fargealternativ på den andre. Plaggene kan i tillegg forandres ved at de kan knytes opp og justeres på flere steder, noe som betyr at dere har mange uttrykksformer i det samme plagget. Endelig plagg for kor som kan brukes i alle typer sammenhenger!

Vis mer I KorKomplett´s nettbutikk finnes også en mengde tilbehør for den sang og musikkinteresserte. Vi har mange forskjellige skjerftyper og er Nordens største forhandler når det gjelder slips og smykker med musikalsk preg. Kanskje finner du nettopp det instrumentet du spiller på slipset, skjerfet, smykket eller i andre gaveartikler. Er du musikalsk eller kjenner noen som er det må du besøke vår nettbutikk.

Er du på utkikk etter en personlig gave med musikalsk vri, er du på riktig sted. Vi har gavene som gjør dagen spesiell for mottakeren! Ingenting er så personlig som å få motta en gave som viser hva man liker å holde på med.

Vi tilbyr også brodyrtjenester slik at du kan få brodert logoer og tekst etter dine ønsker. Vår designer vil stingsette deres valg av motiv eller tekst, vi trenger kun et bilde som utgangspunkt. Selvfølgelig kan vi også påta oss å skape en logo fra grunnen av. Ta kontakt for mere informasjon, vårt motto er: "DU DIKTERER; VI BRODERER". Om du ønsker å bestille 1 eller 100, vi gjør vårt beste uansett.

HVORFOR HANDLE HOS OSS?

KorKomplett har utviklet materialet vi bruker i flere av våre plagg. Vi har tatt hensyn til hva materialet bør tåle og hvordan det oppfører seg. Stoffet er pustende, slik at ikke varme lys mot scener og utøvere skaper utrivsel.

Korkomplett kjøper inn sine produkter fra seriøse fabrikker med kjent god kvalitet.

Korkomplett tenker miljø og velger materiale som er fremstilt ut fra strenge miljøkrav.

Korkomplett er et helnorskt firma som sikrer god service og et sikkert kjøp. Alle varer kontrolleres hos oss før vi sender de til dere, for å sikre høy kvalitet.

Korkomplett er et ærlig firma som med bilder og tekst prøver å gi kunder best mulig informasjon innfor et evt. kjøp.

Korkomplett forsyner dere med etterbestillinger i samme farger så lenge vi har disse på lager. Dette betyr at dere kan supplere med nye klær i akkurat samme innfarging siden vi holder kontroll over hva dere mottatt.
Vi håper dere finner det dere er ute etter på hjemmesiden vår. Hvis det er noe dere savner så ser vi gjerne at dere tar kontakt og gir oss tips om dette.

Korkomplett, telefonnummer:

Kontaktperson

Wenche P M Hermansen
Daglig leder
tlf:91810880

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

77187222 93087444

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Arunas Podsadnij (samme bygning)
Eivind Sem Paulsen (samme bygning)
Otto Andreas Paulsen (samme bygning)
Renata Podsadnaja (samme bygning)
Simonas Podsadnij (samme bygning)
Tadas Girdzijauskas (samme bygning)

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man Stengt
  • Tir 10:00 – 17:00 Stengt
  • Ons 10:00 – 17:00
  • Tor 09:00 – 17:00
  • Fre 09:00 – 17:00
  • Lør 11:00 – 16:00
  • Søn Stengt
KorKompletts åpningstider
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.