VELKOMMEN TIL SHANGRI-LA!

Landets eldste og mest populære alternative butikk. På folkemunne er vi blitt kalt en institusjon i hovedstadens bybilde. Siden starten i 1975 har vi vært i kontinuerlig drift og vårt konsept har hele tiden vært det samme: å være et skikkelig og godt alternativ til de fleste andre stereotype butikker som det går tretten av på dusinet...

Vis mer I vår store og bugnende forretning midt i Oslo sentrum vil du definitivt trives. Glem dagliglivets stress og mas i vår røkelsesduftende atmosfære med avslappende bakgrunn av healing- og etniskinspirert musikk. Kos deg i et hav av originale og spennende varer fra fjerne himmelstrøk. Disse reiser vi selv og søker ut og handler inn i bl.a. Indonesia, Nepal, India, Thailand og Ekvador:
klær, tepper og sølvsmykker, masker og gudestatuer, drømmefangere, regnstaver og didgeridoer, krystallkuler og pendler, røkelse, piper og henna, CD'er og tarotkort og (nesten) alt annet du forbinder med hippielivsstil og New Age.

Bli ikke overrasket om du glemmer tid og sted og blir gående her i flere timer! Det opplever vi med kunder hele tiden i tillegg til daglige positive tilbakemeldinger. Dette synes vi er veldig moro og inspirerende og er kilden til vår fortsatte drivkraft etter alle disse årene.

Glem ikke å ta en tur innom oss når du er i Oslo for en opplevelsesrik rundtur i vår spennende og fargerike verden av eksotiske varer. Du finner oss sentralt plassert på Jernbanetorget ved portalen til Karl Johans gate.

Hjertelig velkommen!

Christian og Camelia

P.S.
Mange spør oss: Hva betyr ”Shangri-La”?
Shangri-La = ordet er blitt et symbol på ET JORDISK PARADIS, et idealsamfunn, etter at forfatteren James Hilton i 1933 skrev "TAPTE HORISONTER" (The Lost Horizon") om et mystisk og forgjettet land i en skjult dal langt inne i Himalayafjellene. Her levde folk til de ble eldgamle i perfekt harmoni, fred og lykke med alt og alle.

Shangri-La, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Hans Chr. Røgler
tlf:95023011
Camelia
tlf:99095848

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22421414 90067559 95023011 99095848

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 17:00
  • Tir 10:00 – 17:00
  • Ons 10:00 – 17:00 Stengt
  • Tor 10:00 – 18:00
  • Fre 10:00 – 17:00
  • Lør 10:00 – 16:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.