Maxbo Stormarked Ilebrekke

KLART DU KAN!
Barkveien 1, 3114 Tønsberg (Vestfold og Telemark)

I 12 år har MAXBO hjulpet private og profesjonelle kunder med å gjøre jobben lettere. De fleste av oss skal en eller annen gang pusse opp, rehabilitere eller bygge nytt. I MAXBOs over 70 varehus og stormarked finner du alt du trenger av interiør, bo- og byggevarer. Hos MAXBO kan du også leie eller låne verktøy og utstyr som trengs for å gjøre jobben. Det vet vi at våre 10 millioner kunder som årlig er innom våre MAXBO-varehus setter pris på.

Vis mer MAXBO ønsker å være din komplette rådgiver med nyttige tips og råd. Vi ønsker at ditt resultat skal bli best mulig

Vi er et varehus som har alt du trenger av interiør, bo- og byggevarer til hjemmet ditt, og ønsker å være en aktiv, hjelpsom og nyttig partner i ditt oppussings- eller byggearbeid. Vi kan hjelpe til med alt fra Tips & Råd til idè og inspirasjon.

Med høy fagkompetanse, gode råd og veiledning skal vi gi deg inspirasjon og selvtillit, slik at oppgavene som skal løses blir lettere å få til. Klart du kan!

Maxbo Stormarked Ilebrekke, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 07:00 – 19:00
  • Tir 07:00 – 19:00
  • Ons 07:00 – 19:00
  • Tor 07:00 – 19:00
  • Fre 07:00 – 19:00
  • Lør 09:00 – 16:00 Stengt
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.