Kystledhytta på Mule Varde ved vakre Eidangerfjorden som drives av Telemark Turistforening på vegne av Porsgrunn kommune.

Vis mer Hytta er en av flere bygninger på det gamle herskapelige landstedet Mule Varde på vestsida av Eidangerfjorden i Porsgrunn. Allerede fra 1874, som det første ved fjorden, ble Mule bygget opp til landsted av skipsreder Peter M. Petersen og hans sønn Alfr. Petersen Wright.

Et vakkert parkanlegg og et praktfullt hovedhus preger nå stedet som ble innkjøpt til offentlig bruk i 1989. Lysthus, badehus, lekestue og den restaurerte kuskeboligen ligger rundt om på den 40-50 mål store eiendommen i dag. Et spennende lite skogsområde sammen med delvis opparbeidet park utgjør hyttas omgivelser. Her er også to små badestrender og en rekke fiskeplasser langs kystlinjen.

Kuskeboligen er nylig restaurert med moderne fasiliteter stue, kjøkken og dusj/wc og med 6 senger på hemsen i 2. et. Den leies i sommersesongen ut som kystledhytte. Hytta ligger for seg selv på eiendommen og bare 60-70 m fra fjorden. Fine bade- og fiskemuligheter, og en rekke turmuligheter i nærområder rundt. Hytta er tilknyttet kyststien mot Brevik.

Mule Varde, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil