Gestaltterapeut Ada E. Haugerud Lofstad

Samtaleterapi og Coaching for deg som vil gjennom utfordringene og videre i livet. Du kan om du vil!
Engervannsveien 25, 1337 Sandvika (Bærum, Viken - tidl. Akershus)

Ada E. Haugerud Lofstad
Født 1961
Diplomøkonom fra BI
Reg. Gestaltterapeut (MNGF)

UTDANNELSE OG JOBBERFARING
Jeg har praktisert som Gestaltterapeut siden 1997, og har i tillegg jobbet i norsk næringsliv i 26 år, hovedsaklig innen bank, finans, shipping og eiendom.

Vis mer Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt i Oslo og fullførte til sammen 6 års studier (grunnutdanning, etterutdanning og gestalt i organsísasjoner) i 2000.
Høsten 2013 starter jeg utdanning som veileder.

SLIK JOBBER JEG
Jeg er levende engasjert i arbeidet som terapeut og coach. Jeg ønsker at den som investerer i å arbeide sammen med meg skal kjenne at det er verd innsatsen.

Mitt mål er at klientene skal kunne leve med utfordringene i stedet for mot dem. Jeg ønsker at klientene skal komme seg videre i livet med nye erkjennelser om seg selv, ny viten som kan brukes som ressurser i stedet for å bli gjemt bort som skam eller noe uønsket. Noen mønstre trenger vi å si farvel til. Når vi erkjenner hvem vi er og problemene våre, kan vi også ta et ansvarlig valg om vi vil fortsette som før eller endre adferd.

Både som gestaltterapeut og coach jobber jeg med deg og det du bringer med deg inn i rommet. Som oftest kommer de utfordringene du har i eget liv til uttrykk i møtet med meg som terapeut selv om du ikke nødvendigvis har tenkt ut hva du vil snakke om på forhånd.

Vi vier oppmerksomhet til det som skjer her og nå i tanker, følelser og kropp. Alle elementene gir oss signaler og informasjon som er like viktige i arbeidet med de utfordringer vi står overfor og er kilder til økt bevissthet.

Vi kan snakke sammen om det som er og skjer. Vi kan også tegne, visualisere eller sortere tanker og følelser i det jeg kaller sorteringsstolen, eller projeksjonsstol som mange kaller den. Måten vi jobber på blir til etterhvert som vi ser hva som passer deg best.

Typiske temaer for arbeidet er:
•Uro
•Angst
•Tungsinn
•Depresjon
•Sorg
•Konflikter
•Adferdsendring
•Søvnmangel
•Utbrenthet
•Avvisning
•Veivalg
•Utforske egne behov
•Parforhold
•Barnløshet

Jeg tror at alle har en kraft i seg - alle kan!

I arbeidet med oss selv avdekker vi ofte sider vi ikke liker, eller vil vedstå oss. Jeg liker å tenke at dette er ressurser vi kan utnytte i stedet for å motarbeide! Slike egenskaper trenger noen ganger å justeres, slik at vi kan bruke dem konstruktivt. På denne måten utvider vi oss selv i stedet for å begrense oss.

HVA ER GESTALTTERAPI?
Gestaltterapi er en retning innen humanistisk psykologi som er basert på eksistensiell og fenomenologisk filosofi i tillegg til gestaltpsykologi.
Gestaltterapien ble grunnlagt av Laura og Fritz Perls sammen med Paul Goodman på 50-60 tallet i USA.
Gestaltterapi bygger på den tro at økt erkjennelse om seg selv skjer i øyeblikket, i situasjoner der klient og terapeut møtes. Det kan ikke planlegges inn i fremtiden, men kommer spontant i arbeidet mellom klient og terapeut.

NORSK GESTALTTERAPEUT FORENING (NGF)
Som praktiserende gestaltterapeut er jeg medlem av Norsk Gestaltterapeut Forening (MNGF), hvor et av kriteriene for medlemskap er at jeg følger foreningens etiske retningslinjer. Retningslinjene stiller blant annet krav om at medlemmene går jevnlig i veiledning hos en godkjent veileder og at taushetsplikt etterleves. Klienter som mener jeg ikke følger foreningens regler for etikk, kan rette en skriftlig klage til foreningens styre.

Jeg har verv i foreningens Faglig Etisk Råd hvor jeg har sittet siden 2003.

COACHING
Noen ganger velger jeg å tilby coaching i tillegg til eller i stedet for terapi. Jeg bruker de samme metoder som i gestaltterapi, men i coaching har vi mer fokus på ønsket endring, prioriteringer og måloppfyllelse.Gestaltterapeut Ada E. Haugerud Lofstad, telefonnummer:

Kontaktperson

Ada Elisabeth Haugerud Lofstad
tlf:90843969

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

90843969

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Etter avtale
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.