Casus Security

Kameraovervåking & Sikkerhetsløsninger
Bjørntvedtvegen 58, 3735 Skien (Vestfold og Telemark)

Casus Security leverer og installerer sikkerhetsløsninger som alarm, elektroniske låser, elektronisk adgangskontroll, kameraovervåking, port-telefon og brannsikring. Vi leverer til privat, små og mellomstore bedrifter.

Vis mer Kameraovervåking

Casus Security er totalleverandør innen kameraovervåking. Vi leverer og monterer kamera- overvåkings systemer til små og mellomstore bedrifter samt privathjem i samarbeid med Milesight Technology co,.ltd, en av verdens ledende produsenter av IP-Kamera og NVR teknologi.

Vi er også landets første leverandør av Milesight sine produkter, og i den sammenhengen har vi i Casus Security sammen med Milesight satt oss som mål det å kunne levere deg eller din bedrift et solid og fremtidsrettet overvåkningssystem til markedets absolutt hyggeligste priser.

Adgangskontroll

Vi tilbyr komplette løsninger, basert både på elektronikk og mekanikk. Løsningene er tilpasset alt fra 1-dørs bygg til store universiteter og multinasjonale selskaper – og fra lokaler uten nettverk til helintegrerte løsninger med alarm, porttelefon og bookingsystem. Hvilken løsning du velger vil avhenge av din virksomhet, krav til sikkerhet og kostnad. Vi har løsningen.

Et godt sikkerhetssystem består av deler som fungerer godt sammen og garanterer sikkerhet og trygghet for bygg og brukere. Casus Security i samarbeid med TrioVing leverer kvalitet og fremtidssikre løsninger for alle typer virksomheter og bygg.

Kontakt oss for mer informasjon eller gratis befaring!

Casus Security, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Tommy Pedersen
Salg-/Markedsjef
tlf:94033190
Terje Wright
Dagligleder
tlf:94030190

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil