Vertshuset Røros er lokalisert i Rammgården i sentrum av verdenskulturminnet Røros. Rammgården har en lang og dramatisk historie, som går tilbake til 1600-tallet. Hovedbygningen ble tatt i bruk som restaurant og bar i 1967. Den har de siste par årene blitt pusset opp i tradisjonell Rørosstil i samsvar med råd fra Riksantikvaren.

Vis mer Vertshuset Røros er en del av De Historiske hotel & spisesteder og tilbyr DNT-medlemmer 10% rabatt på overnatting. Merk at du må bestille overnatting her på DNTs nettsider for å få rabatt.

Vertshuset Røros bruker lokale kvalitetsråvarer til å lage gourmetmåltider hvor de ivaretar både nyskapning og tradisjon. Når du spiser her, skal du gjennom alle sanser føle at du er på Røros.

Gården har tidligere vært både butikk og bank, men ble i utgangspunktet som alle andre bygårdene på Røros, bygd med tanke på at her var det rom for to næringer, gruvedrift og jordbruk.

Kapasitet: 17 doble rom og 7 leiligheter. 65 sengeplasser. Har samarbeidspartnere om det trengs flere overnattingsplasser.

Passer for: Grupper, kurs – konferanse, kickoff, private, bedrifter

Åpningstider
Hele året untatt, julaften, 1. og 2. juledag.

Vertshuset Røros, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil