Lun atmosfære, hyggelig service og god mat – det er vår oppskrift på din trivsel. Derfor har vi utviklet et konsept – kall det gjerne vår filosofi – som bidrar til å oppfylle oppskriften hver eneste dag.
Interiøret og stemningen i våre restauranter har vi utviklet over mange år. Her nyter du måltidet med andre i et lunt miljø. Her er det koselig, sier våre gjester om Egon.

Egon Tromsø, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Egon Tromsø
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder
Eivind Fallan (1974)
Styremedlem
Roger Halshamn (1955)
Styremedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Egon Tromsø sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 49 852 000 med et registrert årsresultat på NOK 7 487 000 og et resultat før skatt på NOK 9 615 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 7 020 000 og en gjeld summert til 11 854 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Egon Tromsø er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)49 85246 75245 92343 51940 127
Driftsresultat9 3856 9046 1335 9054 772
Resultat før skatt9 6157 0576 2846 0214 850
Årsresultat (overskudd)7 4875 4114 7534 5083 533
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

73841200

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 06:30 – 00:00 Stengt
  • Tir 06:30 – 00:00
  • Ons 06:30 – 00:00
  • Tor 06:30 – 00:00
  • Fre 06:30 – 01:00
  • Lør 08:00 – 01:00
  • Søn 08:00 – 23:00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.