I 1974 startet Svein og Else Aadland sin første butikk i Bergen, Amanda. I dag, mer enn 45 år senere, selges det klær her til Bergens motebeviste kunder. Siden den gang har det blitt flere butikker i Bergen og senere i andre norske byer. Driften har med tiden gått i arv til Svein og Elses døtre, Berit Aa. Senneseth og Marianne Aa. Stølen. Sammen har de bygget opp Deguygruppen som nå teller syv butikker, inkludert nettbutikk.

Vis mer

Med innsikt i hva den motebevisste kvinne vil ha, har de skapt Deguys eget varemerke Tricot. Tricotkolleksjonene er tidsriktige og trendy med et rent, klassisk uttrykk, og er en av grunnpilarene i Deguykonseptet. Sammen med profilerte utenlandske merkevarer av høy kvalitet, tilbyr Deguy et komplett utvalg av klær både til jobb, fest og fritid. Hos oss står kunden alltid i fokus. Vi ønsker at våre kunder skal føle seg spesiell når de kommer til oss for å handle. I våre butikker vil du alltid bli møtt av dyktige ansatte med god erfaring og mye kunnskap om trendene i markedet. Deguyjentene tilbyr deg personlig veiledning og service når du skal handle klær!

Wi To by Deguy, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil