Elisabeth Haugo Coaching

Leter du etter svar?
Turbinveien 17, 0195 Oslo

Jeg vet hvordan det er å ikke få svar.Jeg vet hvordan det er å ha en kropp som ikke fungerer, og hvordan det er å lete etter løsninger på alt det som føles feil. Jeg vet hvordan det er å bli skuffet, gang på gang på gang. Jeg vet hvordan det er å bite tennene sammen, tenke at jeg må bare prøve enda hardere. Jeg vet hvordan det er å gi opp, fordi man har prøvd så hardt så lenge og nå ser man ingen vei videre.

Vis mer Jeg vet hvordan det er å være tappa, og hvordan det er å tro at den eneste muligheten for å leve videre er å presse seg i gjennom dagen. Jeg vet hvordan det er når livet blir meningsløst, og når man ikke lenger ser glede i n o e.

Jeg vet hvordan det er å ikke bli forstått.Og:

Jeg vet hvordan det er å finne svar.

Jeg vet hvordan det er å kjenne at kroppen kan helbrede seg selv, hvordan det er å endelig se forandringer i tilstander man nesten hadde gitt opp.

Jeg vet hvordan det er å kjenne forståelse og endelig, etter mange, mange år, få emosjonell støtte av noen som kan, som vet og som skjønner.

Og få troen tilbake på livet.

Jeg vet hvordan det er å kjenne seg lykkeligere enn noen gang tidligere og jeg vet hvordan det er å se at det er en meining med alt.--

Nå hjelper jeg andre.Mitt hovedfokus er å hjelpe folk til å lære å ta bedre vare på seg selv. Fysisk, mentalt og emosjonelt. Gjennom min egen historie med mange år med sykdom og min vei til å bli frisk av ME, har jeg en unik erfaring og jeg har tilegnet meg kunnskap som jeg vet at så mange der ute vil ha nytte av - alt relatert til hvordan man behandler ME og utmattelser. ME/fibromyalgi og CFS er mangefasetterte sykdommer som krever en helhetlig tilnærming. Jeg hjelper deg å få bitene i puslespillet på plass.

Min unike erfaring gjennom å ha levd sykdommen, og blitt frisk, min spesialistutdannelse gjennom The Chrysalis Effect i England, verdens første og eneste godkjente recovery program for ME/CFS og fibromyalgi, vil gi deg den tryggheten og støtten du trenger for å bli frisk. Mens du jobber med meg vil du følge det online recovery programmet, som er fullt av læring, slik at du tar kontrollen tilbake over livet ditt.Jeg bruker coaching og min spesialistkunnskap til å veilede og hjelpe deg å finne din vei til full helse.Jeg tilbyr mine tjenester i Norge, Portugal og over Skype. Jeg hadde selv en lege og coach jeg jobbet med over Skype da jeg var syk. Noen ganger kan det faktisk være bedre å jobbe slik, for man trenger ikke bruke tid og energi på å komme seg til det stedet hvor jeg er. Du kan være i ditt eget, trygge hjem, og sammen finner vi din vei: Hvordan du kan bli frisk - eller for din personlige utvikling. Hvilke steg du må ta. Hvordan du kan prioritere. Hva du kan gi slipp på. Hvordan du kan elske deg selv mer og mer, dag for dag.Jeg har selv gått veien, og jeg "walk my talk" hver eneste dag. .


For at du skal få stille alle spørsmål du lurer på, og bli sikker på at du vil jobbe med meg, tilbyr vi alltid en 30 minutters discovery call til alle nye klienter.

Ta kontakt på e-post: ehaugo@gmail.com.

Elisabeth Haugo Coaching, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Elisabeth Haugo Coaching
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    For henvendelser, venligst ta kontakt per telefon eller mail
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.