TFT-Telemark Spesialister i Tankefelt Terapi

Som Nordens eneste aktør kan vi tilby TFT på alle 3 nivåer inkl. Advanced TFT Voice Technology
Kjølnes Ring 60, 3918 Porsgrunn (Vestfold og Telemark)

Som Nordens eneste leverandør av TFT på alle 3 nivåer, har vi gleden av å kunne tilby våre klienter Advanced TFT Voice Technology (VT), noe som setter oss i stand til effektivt også å kunne hjelpe mennesker med mer komplekse problemstillinger; mennesker med problemer som ikke hittil har latt seg løse, kanskje heller ikke med TFT på grunn-nivået slik de fleste stifter bekjentskap med denne fantastiske behandlingsformen.

Vis mer En annen stor fordel med VT er at det også setter oss i stand til å hjelpe våre klienter på den mest effektive måten hvor enn de er i verden over telefon; mennesker kan nå få hjelp når de trenger det som mest: Når de er alene, har et problem og ikke klarer å hjelpe seg selv!

Advanced TFT Voice Technology - VT er en avansert form for stemmeanalyse som bestemmer behandlingsforløpet i TFT ved hjelp av nøyaktig informasjon hentet direkte fra det enkelte unike menneskes eget helningssystem. På denne måten blir behandlingen helt individuell og tilrettelagt spesielt i forhold til den enkeltes problem og behov. Ved hjelp av VT gjør vi endringer i det vi kaller "healing data".

Med TFT hjelper vi mennesker til å frigjøre seg fra belastende, negative følelser og psykiske problemer på en helt naturlig måte: Selve årsaken til problemet fjernes slik at selve livsenergien igjen kan flyte fritt. Da det viktigste for livskvaliteten vår er hvordan vi har det følelsesmessig, er det lett å forstå at TFT bør benyttes også ved sykdomstilstander som vi tradisjonelt sett ikke relaterer til psyken vår; mange smertetilstander har også sin årsak i tankefeltet eller i ulike former for sensitivitet, og som vi alle vet er det moderne menneske i kontakt med flere stoffer enn noen gang tidligere; mange av disse virker individuelt på oss som toksiner og kan forårsake både depresjoner, angst, smerter og hyperaktivitet for å nevne noe.

Som en av få TFT-terapeuter tilbyr vi alle som ønsker det skanning ved hjelp av Heart Rate Variability (HRV) med EKG og funksjonsanalyse, for på en objektiv måte å kunne observere og dokumentere virkningen av selve behandlingen.

Ved siden av terapi lærer vi også alle våre klienter å bruke TFT som et verktøy til selvhjelp; ikke for å mestre et bestående problem, men for aktivt å være med i sin egen behandling og for i tillegg å kunne hjelpe seg selv ved framtidige problemer og utfordringer som livet uunngåelig bringer med seg.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen - ring oss gjerne for en uforpliktende prat og HUSK at avstanden ikke lenger har noen betydning for at vi skal kunne hjelpe deg!


Litt om metoden og teorien for den interesserte:

TFT som behandlingsform startet rundt 1980 da den amerikanske psykologen Roger Callahan opplevde et gjennombrudd i sin søken etter noe som kunne virke bedre i behandling av psykologiske problemer enn de etablerte og bestående metodene. Til tross for mer enn 30 års erfaring innen fagfeltet med bl.a. professorater ved kjente universitet, hadde han aldri slått seg til ro med at fobier og andre irrasjonelle følelser ikke skulle kunne la seg kurere. Det hendte jo sågar at problemer ble borte av seg selv!

Nysgjerrigheten som hadde fulgt ham bestandig, han hadde til dels vært en "plage" for sine medstudenter, tillot ham å undersøke nye områder med åpne øyne i stedet for å være hemmet av bestående trosregimer, teoretiske modeller og ikke minst et bedrøvelig og tungt dokumentert erfaringsgrunnlag:

"Ting tar i beste fall tid og det vi kan gjøre er å hjelpe mennesker med å mestre problemet gjennom mestringsstrategier eller ved å dempe symptomene (medisiner) slik at problemet blir lettere å bære."

Ordet kurere fantes sågar ikke i vokabularet og var ikke en gang lov til å bruke da det var opplest og vedtatt at en kur ikke eksisterte. Samtidig har vel aldri noen vært uenig i at det ville vært best å bli kvitt problemet, da ville man jo ikke lenger vært tvunget til å mestre det!

Under en demonstrasjon av tilpasset kinesiologi fikk han for første gang en konkret påvisning av sammenhengen mellom sinn og kropp. Han tok et kurs i kinesiologi og sammen med kunnskapen om kroppens meridiansystem begynte han å prøve seg fram på sine pasienter.

Hos Mary, som hadde et invalidiserende vannfobi, fant han ut at hun trang en stimulering av magemeridianen og ba henne derfor å "banke" seg med fingrene under øyet. Til sin og pasientens store overraskelse viste det seg at fobien hennes nå var helt borte, og til tross for at hun hadde hatt det hele livet, var hun ikke lenger i stand til å gjenskape det.

Dr. Callahan forsto at dette ikke kunne ha vært en tilfeldighet og at det hos Mary hadde skjedd en endring på et helt grunnleggende plan: Selve årsaken til problemet var fjernet. Dette ble starten på utviklingen av en metode som er "online med virkeligheten". All forskning skjedde ved observasjon av virkning - teorien i TFT er det vi kaller induktiv, men man var tvunget til å skape et helt nytt teoretisk fundament, da de bestående modeller ikke kunne brukes for å forklare resultatene man opplevde - resultater som var både repeterbare og sågar forutsigbare!

Det teoretiske grunnlaget for TFT forstås gjennom etableringen av Tankefeltet: Dette er et informasjonsfelt som er helt bestemmende for hjernens aktivitet og reaksjonsmønster. Tankefeltet er dermed mer grunnleggende enn hjernen selv: Tankefeltet representerer "software" og kroppen "hardware" hvor hjernen er prosessoren.

Meridianene brukes i TFT som et medium for overføring av kodet informasjon til Tankefeltet, slik at uønsket og unødvendig informasjon kan slettes eller deaktiveres. Fjerner man på denne måten selve årsaken(e) til problemet kan det ikke lenger eksistere og man er befridd eller kurert.

Da metoden er en direkte kommunikasjon med kroppens eget naturlige helningssystem lar det seg heller ikke gjøre å fjerne informasjon du har bruk for: metoden virker ikke invaderende eller ødeleggende på "mennesket" og er dermed helt sammenfallende med Hippokrates sine ord:

"Naturen skal kun stimuleres for at dens egen kraft skal kunne virke".

Eller som tittelen på Callahan's siste bok så fint formulerer hva TFT er:

"Tapping The Healer Within".TFT-Telemark Spesialister i Tankefelt Terapi, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Stein Lund Halvorsen TFT-VT
Spesialist i TFT
tlf:91867276
Anette Forsdal Halvorsen TFT-VT
Spesialist i TFT
tlf:90932773

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

35550330

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Tilgjengelige på telefon 24/7/365
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.