Jølstad Begravelsesbyrå Fredrikstad og Omegn / Rolvsøy Begravelsesbyrå Jølstad

Jølstad Begravelsesbyrå Fredrikstad og omegn / Rolvsøy begravelsesbyrå Jølstad
Farmannsgate 10, Fredrikstad / Haugetunveien 13,C Rolvsøy, 1607 Fredrikstad (Viken)

Vi er et lokaleid begravelsesbyrå for Fredrikstad og omegn, med kjedemedlemskap hos Begravelsesbyråkjeden Jølstad. I lokalene som vi holder til i Farmmansgate 10 i sentrum, har det vært begravelsesbyrå i mange tiår. Mange kjenner oss også som tidligere Andresen begravelsesbyrå, og vi er et av landets eldste fortsatt eksisterende begravelsesbyrå. (Lisleby likkisteforettning ble startet i 1889)

Vis mer Fordi vi er medlem av Jølstadkjeden, er det ikke noe i veien for å bistå med gravferder andre steder i landet i fra vårt kontor, og motsatt. Vi er mye brukt spesielt for Osloområdet.

Vi har også hjemmekontor på Rolvsøy, Haugetunveien 13, hvor mange kjenner oss som tidligere Borgersen & Grandal. Benjamin Nordling og Vera Ørebech har hovedsakelig ansvar for kontoret på Rolvsøy. Gravferdskonsulentene Hans Kristian Helgesen og Svein Åge Johansen er å treffe på kontoret i Farmannsgate.


Vi setter fokus på at det er du som pårørende som skal bestemme. Personlig gravferd ut fra hvert enkelt sitt behov. Vi bistår med alt som har med en gravferd å gjøre.
Vi kommer gjerne til hjemmet for konferanse.
'

Vi er tilgjenglig hele døgnet på telefon 69 38 54 40 / 69 130 130.

Bestill gjerne blomster helt kostnadsfritt gjennom vårt byrå.

Gå inn på www.jolstad.no og videre på "Bestille blomster" og kontakt oss pr telefon eller mail.

Jølstad Begravelsesbyrå Fredrikstad og Omegn / Rolvsøy Begravelsesbyrå Jølstad, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Benjamin Nordling
Byråleder
tlf:93885051
Hans Kristian Helgesen
Gravferdskonsulent
tlf:47450218
Svein Åge Johansen
Gravferdskonsulent
tlf:Gravferdskonsulent41555183
Birgit Groth
Gravferdskonsulent
tlf:95822354

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

julenisser, gravleggelse, søknad om gravferdshjelp, påskeplanter, urne i jern, døde, hvitlakkert furukiste, transport av kister, benjamin, sorgprosessene, dødsannonse, arv, klassiske kister, gravkiste, sentrum, dødsannons, nedlegging i kisten, båredekorasjoner, gravferdbyrå, begravelseskontor, kisten, grav, dørkrans, åpen minnestund, julestjerner, seremonier og type gravferd, julegirlander, blomsterforhandlere, kirkegården eller gravlunden, dekorative hjørneornament, tradisjonene, forberedelse før gravferd, gravferdstyper, båreblomster, gravferdstjenester, urner i bioorganisk materiale, kremasjonsurner, ved begravelse, papper, girlandere, tekster på sløyfebånd, gravsten, kiste og urne, gravstøtter, gravlunder, uteplante, frø, gravlykt, velge blomster, cateringleverandør, trekorsinngravering, birgit, et godt minne, havfruen, begravelsesbiler, transport, kistene, gravferdsbyråer, urne, tradisjonelle, kremasjonsurne, inneblomster, salmer, familiegrav, kremasjon eller begravelse, begravelsesbil, livssynet, skandinavisk kistemodell, uteplanter, juledekor, begravelseskrans, juletrelys, skriftlesing, arv og skifte, dreid treurner, urnenedsetting etter kremasjon, juleblomster, potteplante, kranser, tekst på sløyfebånd, gravlegging eller kremering, serimoni, avdøde, dødsannonser, julebelysning, jordpåkastelse, tradisjonelt, haugetunveien, urnenedsettelser, gravkister, tradisjonen, begravelseshjelp, blomsterforreting, begravelse, kiste, urne, skriftlesingene, gravstener, johansen, etiske retningslinjer

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Vi er tilgjenglig 24 timer i døgnet
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.