Signify Creations

Signify Creations har to forgreninger - Artisten Kjerstin Michaela & en Integrerings Bevegelse
Nordbygdvegen 498, 2340 Løten (Innlandet)

Signify Creations betyr bla. Formidle, Stå for, kommunisere, proklamere, uttrykke mm.
Dette er en passende beskrivelse av Låtene og Imaget til sanger og låtskriver Kjerstin Michaela.
Det stemmer også overens med integrerings bevegelsen ImmiG SpeedFriending Norway, startet og ledet av Kjerstin Michaela Haraldsen.

Vis mer Som artist selger, og streamer, Kjerstin Michaela musikken sin på nett. Du finner den på tjenester som: iTunes, Spotify, Patreon, mm. Hun spiller selv inn musikkvideoer, og redigerer dem og bilder, til bruk i bedriften. Hun går kurs innen studio oppgaver som: Lydtekniker, produsent mm. Det er store sjanser for at hun i fremtiden tilbyr sudiotjenester i firmaet.
Det er kun utgitt en fysisk plate, "Tears on Paper", i et lite opplag. Man får fortsatt tak i den ved å kontakte Signify Creations via feks: mail, Facebook og tlf. Det er mulig å leie inn Kjerstin Michaela, med band, til arrangementer i nærheten.

Integrerings tiltakene går ut på å spre tanker og verdier rundt nettverksbygging mellom innvandrere og nordmenn, som bor i Norge pr nå. Det taes ikke offentlig stilling til innvandringspolitikk, her er det andre verdier som medmenneskelighet, egenverdi, likestilling, inkludering og livskvalitet som rår. Fra sitt nærområde, Ottestad i Hedmark, holder Kjerstin Michaela en lokal treningsgruppe som er åpen for alle og har fokus på fysisk og mental helse. Her går det an å få veiledning på flere aspekter av dette ut ifra erfaringskunnskap og hjemmestudium av aktuelle fag. Treningen varierer og holdes ute. Det er gratis og ingen påmelding nødvendig. Forkontakten og info får man via Facebookgruppa Tren&Integrer. Utover dette har hun en Facebook side som er den foreløpige hjemmesiden til ImmiG SpeedFriending Norway. Her deles oppmuntringer, nyttig info, lenker til kommunale sider, og til opplæring om hvordan ting foregår i Norge innen for eksempel barneoppdragelse, terapi, mm. Det er også sider om hvordan å trene, spise sunt, lære å spille instrumenter, synge. Osv. Siden fungerer i praksis best for Mjøs-området når det gjelder deling av arrangementer som er åpne for alle og så godt som gratis.

Det trengs flere til oppgavene som pr. i dag skjer på frivillig basis. Det gjelder ledelse, koordinering, nett-administrering, kontoroppgaver, oversetting til mange språk, mm. Det er ingen inntekt i denne delen av bedriften ennå. Om det kommer blir det en bonus, som kan bidra til å videreutvikle både integrerings og musikk-delen av Signify Creations tjenester. Derfor er ImmiG SpeedFriending en del av bedriften og ikke en frivillig organisasjon. Det kan bli snakk om å selge t-skjorter, armbånd. ol. Og å holde arrangementer i likhet med speed dating o.l., bare med fokus på vennskap i stedet for parforhold.

Signify Creations, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Signify Creations
(klikk på en person for å se mer informasjon)

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

95174382

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Kunder kan henvende seg på mail eller telefon.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.