Lær Deg Fransk

Parlez Vous francais?
Nybergvegen 45, 3920 Porsgrunn (Vestfold og Telemark)

Jeg heter Turid Knutson og har undervist fransk i ungdomsskolen i 14 år, samt i den videregående skolen de 5 siste årene. Inspirasjon til denne nettsiden er basert på anbefalinger fra mine elever. Elevene ønsker planer, som er oversiktlige og som viser tydelige mål for hvert emne. Noen elever mente også at jeg burde ha en egen blogg, som viste noe av hva jeg holdt på med i klasserommet. Jeg valgte å videreutvikle disse flotte ideer ved også å inkludere kurs i grunnleggende fransk, og har snarlige planer om utvidelse til kommersielle kurs for viderekommende.

Vis mer HVEM PASSER KURSENE FOR ?

Kursene passer for deg som er elev i grunnskole eller videregående skole. Kursene passer også for deg som har ønske om å lære deg fransk eller friske opp tidligere fransk kunnskaper. Kanskje du har et sommerhus i Frankrike eller bare er glad i reise?

HVORDAN FOREGÅR KURSENE?

Under kursfanen finner du 6 utfyllende emneplaner med tydelige mål , som bidrar til at du lærer deg det mest grunnleggende i fransk. Jeg har også lagt ut diverse videoer innen de ulike emnene og ordforråd du trenger. Disse kursene er linket opp til NDLA – Norsk digital Læringsarena for den videregående skolen, hvor jeg publiserte mine kurs for 2 år siden. Der finnes også diverse interaktive oppgaver som jeg har laget til de ulike emnene, og diverse grammatikk oppgaver. Alt dette er GRATIS og kan brukes fritt.

I den viktige læringsprosessen med disse grunnleggende kursene, tilbyr jeg deg veiledning, tilbakemelding og vurdering skriftlig og muntlig via Skype og Webinarer. Dette vil foregå som i en undervisningssituasjon enten en/til en eller i grupper. Priser for denne typen tjenester vil være fra 395,- pr. 45 min.

Lær Deg Fransk, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Lær Deg Fransk
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Turid Knutson (1969)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

35289140 35515885

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov.
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.