Jh Aas Konsult.

Restaurering og vedlikehold av verneverdige skip og fartøy
Vågsbygd Ringvei 21, 4620 Kristiansand S (Kristiansand, Agder)

I 2005 begynte jeg som håndverker på Bredalsholmen dokk og fartøyvernsenter (BDF) i Kristiansand. BDF er et nasjonalt fartøyvernsenter for istandsetting av stålfartøy etter Riksantikvarens (RA) antikvariske retningslinjer. Siden ansettelsen har jeg arbeidet som prosjektleder, teknisk leder og siden 2013 som daglig leder.
I denne perioden har jeg tilegnet meg solid kompetanse i restaurering, dokumentasjon, søknader om tilskudd og rapportering, i henhold til RAs krav.
1.1.2021 gikk jeg av med pensjon. Jeg har ikke tenkt å legge kjeledressen helt bort og tenker det kan være noen som kan ha bruk for min kompetanse. Jeg kjenner godt til vernefeltet og vet at det i stor grad består i frivillige som gjør en fantastisk dugnadsinnsats. Mitt bidrag kan være et supplement til dugnadsarbeidet.

Vis mer Jeg tar for meg konsulenttjenester innenfor restaurering og vedlikehold av verneverdige skip, fartøy, veteranskip og andre tjenester innenfor dette området.

Ta kontakt for henvendelse og spørsmål om avtale eller for å høre hvilke jobber jeg kan ta for meg.

Vi ses!

Jh Aas Konsult., telefonnummer:

Kontaktperson

Jon Helge Aas
mob:40828128

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.