Advokatfirma Wedø Kahn AS, avd Stjørdal

Vi ivaretar dine interesser.
Postboks 2022 Sentrum, 7410 Trondheim (Stjørdal, Trøndelag)

Jeg startet advokatfirmaet Wedø i 2005 som et enkeltmannsforetak. Sammen med meg var min sekretær Kari Robertsen, som i dag er regnskapsfører for firmaet.

Vis mer I 2007 fikk vi selskap av min gamle studiekamerat Michael Kahn.

Etterhvert er vi blitt 6 ansatte og 1 trainee stilling. Vi har blitt et flott team, som jeg tror våre klienter vil sette stor pris på.

I 2014 åpnet vi kontor i Selbu hvor vi er tilstede en gang i uken og ellers om det skulle være nødvendig. Selbukontoret ble åpnet etter at eiendomsmegler og advokatfullmektig Asle Alsethaug ble ansatt. Alsethaug er fra Selbu og har de nødvendige lokalkunnskapene for å gjøre en god jobb.

I 2015 ble firmaet omdannet til aksjeselskap og byttet navn til Wedø Kahn Advokatfirma AS.

Vi holder til i gamle Nordenfjeldske Dampskipselskaps lokaler i Kjøpmannsgata 52.

Det er spesielt for meg å ha kontor i gamle NFDS lokaler. Det får meg til å minnes min far som var styrmann for rederiet i mange år. Jeg er oppvokst med fortellinger om skip og mennesker i NFDS. Jeg drømte selv om å bli sjømann men kom ikke lengre enn til å bli en kontorist i gamle Nordenfjeldskes ærverdige lokaler.

Vi ønsker å være et middels stort firma hvor klientene kan være på fornavn med alle som arbeider her, men ikke mindre enn at vi skal ha den nødvendige fagkunnskap til å hjelpe våre klienter innenfor de fleste juridiske områdene.

Med vennlig hilsen
Tor Morten Wedø

Advokatfirma Wedø Kahn AS, avd Stjørdal, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.