RB-Aktifys

Øvreveien 47, 8516 Narvik (Nordland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Har du plager i muskler og ledd, ved aktivitet eller i hvile?
RB-Aktifys kan hjelpe deg med muskulære og andre kroppslige plager.

Vis mer Behandlingsformene er forankret i fysioterapi og basistrening som begge er bygget på praktisk og teoretisk kunnskap om kropp, funksjon, sykdom, trening og rehabilitering. Dette danner grunnlag for å forstå hvordan smerter, plager, sykdom og skader oppstår, på hvilken måte dette kan gi funksjonsproblemer og hvordan dette kan takles og forhåpentligvis bedres.


Praksisen har ikke driftsavtale med kommunen, eller refusjonsrett fra HELFO. Du trenger derfor ingen henvisning fra lege for å få time.


For timebestilling kontakt RB-Aktifys på e-post, eller ring 930 32 309.
(Jeg er tilgjengelig også utenom åpningstidene)


Behandlings-/Treningstider:
Tromsø:
Mandag kl 11:00-19:00
Tirsdag kl 10:00-17:00
Onsdag kl 09:00-15:00
Høsten 2012 ble jeg ferdig i et vikariat i et hjelpemiddelfirma, jeg hadde lyttet lenge til mange rundt meg om ønsker om fysioterapi som kunne oppsøkes etter jobbtid og være nærmere hjemmet. Da jeg ikke fant noe særlig arbeid som passet min timeplan og sted bestemte jeg meg for å starte opp min egen praksis. Tanken på å kunne være omreisende og oppsøke pasienter i stedet for fast kontor ble meget godt tatt i mot av venner og bekjente - tanken har nå blitt en realitet.


Hvorfor velge RB-Aktifys?

Omreisende fysioterapeut
Da jeg til dags dato ikke har kontor er jeg omreisende fysioterapeut. Dette betyr at jeg kan oppsøke deg hjemme eller på din arbeidsplass med forbehold om plass til undersøkelse og behandling på og rundt min behandlingsbenk 2,0 x 1,5 meter.


Ingen ventetid
Forskning viser at jo fortere man tar tak i muskel- og skjelettplager jo større er muligheten for fullstendig bedring. Faren for langvarige kroniske plager og behovet for lengre sykemeldinger øker betydelig etter bare noen få måneder. I tillegg kan kjapp behandling av smertetilstander ha svært positiv innvirkning på din egen livskvalitet.


Områder og Gunstige tider:
Da jeg er omreisende fysioterapeut er timene mine tilrettelagt til behandlingstid i forhold til når og hvor jeg trenges. Det blir noe forbehold om områder da jeg satser på å ha effektive dager for å kunne behandle flest mulig. Tidene jeg har åpne for undersøkelse/behandling/trening er:

Tromsø området: mandag kl 11:00-19:00, tirsdag kl 10:00-17:00 og onsdag 09:00-15:00
Vannøya - base Vannareid: torsdag og fredag 09:00-18:00

Ved forespørsel er det mulig å finne andre tider om dette er ønskelig.


Effektiv fysikalsk behandling/trening:
Oppdatert kompetanse fra Universitetet i Tromsø, Olympiatoppen sitt basisteam i Nord Norge og aktiv deltakelse i faglige forum der ny forskning diskuteres og bearbeides. sikrer sammen med regelmessig kursing - effektiv og evidensbasert behandling og trening


Bedriftsavtaler med mulighet for behandling av ansatte på arbeidsplassen:
Mange ansatte i bedrifter kvier seg for å gå til fysioterapi når de har plager, fordi det krever at de må være borte fra arbeidsplassen i flere timer, og dermed er en betydelig belastning for arbeidsgiver. Gjennom en bedriftavtale med RB-Aktifys kan jeg tilby enkel fysikalsk behandling på arbeidsplassen ved behov.


Fremtidsplaner:
Forhåpentligvis får jeg snart i gang en gruppetrening i nærheten av Vannareid som blir trening med fokus på koordinasjon, kjernemuskulatur og noe bevegelighet.
- Om du er interessert i å være med på dette ta gjerne kontakt.

RB-Aktifys er en en-kvinnes-klinikk. Den er drevet av meg - Rikke Bjerke som er utdannet fysioterapeut fra Universitetet i Tromsø/Hanzehogeschool Groningen, Nederland. Jeg har erfaring fra klinisk arbeid i Tromsø kommune og ved Valnesfjord Helsesportssenter. I tillegg til dette er jeg medlem av Olympiatoppen-Nord sitt basistrenerteam. Samlet gir dette meg god kompetanse og verktøy til å hjelpe nettopp deg med dine akutte eller kroniske muskel- og skjelettplager.

Ellers er jeg en meget turninteressert søring som for tiden også tar videreutdannelse i Coaching og Ledelse ved Norges Idrettshøgskole. Jeg trives svært godt her nord og har pga samboer tilhørighet til både Tromsø by og Vannøy i Karlsøy kommune.

RB-Aktifys, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet RB-Aktifys
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

93032309

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil