Psykolog Ingerid Elgesem Bjelland

Psykolog i Oslo!
Oscars Gate 12, 0352 Oslo (Nesodden, Viken)

Det er mange som ønsker å snakke med en psykolog en eller flere ganger i livet. Dette kan ha mange ulike årsaker. Det kan dreie seg om at man plages av gjentakende mønstre av vonde tanker og følelser, en opplevelse av at man mangler verktøy til å håndtere situasjoner eller relasjoner som man står i, eller et ønske om å forstå og bearbeide gamle eller nye sår. Mange kan oppleve å stå fast eller alene. Gjennom samtalebehandling kan man oppleve støtte, håp, nye perspektiver, reorientering og utvikling. Psykologisk behandling innebærer å bygge en relasjon til en terapeut som med psykologiske intervensjoner kan hjelpe deg å reflektere på andre måter, få ny erkjennelse, akseptere seg selv og å våge utvikling og endring.

Vis mer Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo og er spesialist i klinisk voksenpsykologi. Min kompetanse og erfaring strekker seg over arbeid med mange ulike psykiske helseplager, blant annet depresjon, angst, rus- og avhengighet, livskriser, traumer, familie- og parproblematikk, selvfølesesvansker og relasjonelle utfordringer. Jeg er opptatt av å møte de menneskene som kommer til meg med åpenhet og varme. Å kjenne seg trygg og ivaretatt gir mulighet for å utforske og forstå - og i sin tur finne aksept, lindring og endring. Jeg benytter mange ulike terapeutiske metoder som er teoribaserte og forskningstøttede. I hovedsak er disse hentet fra tredjegenerasjons kognitiv atferdsterapi, særlig aksept- og verdibasert atferdsterapi (ACT), gestaltterapi, systemisk- og humanistisk psykologisk tradisjon. Jeg er opptatt av å formidle psykologisk kunnskap til de som kommer til meg.

Psykolog Ingerid Elgesem Bjelland, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Psykolog Ingerid Elgesem Bjelland
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 9:30 – 13:30 Stengt
  • Tir 9:30 – 20:00
  • Ons Stengt
  • Tor Stengt
  • Fre 13:30 – 17:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt ved behov! Sms kan sendes utenom åpningstider og besvares ved første anledning.
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.