Livsveileder - Kjersti Ones

Behandler og kursholder Kjersti Ones dekker området Oslo til Fredrikstad-Sarpsborg. Velkommen
Vevelstadåsen 19, 1405 Langhus (Nordre Follo - tidl. Ski, Viken - tidl. Akershus)

En spennende reise i transpersonlig utvikling


* Fundamental energiforståelse. Kroppens energibaner og energisentre som dører til indre transformasjon.

Vis mer

* Transpersonlige perspektiver på grunnstrukturer i bevisstheten.* Innsikt i egen situasjon og fokus på indre ubrukte ressurser.* Forståelse rundt hvordan du produserer blokkeringer og hvordan du kan transformere

disse.

* Personlig og spirituell utvikling. Åpenbaringen av selvet og din vei mot å bli et våkent

menneske.

* Konkrete meditasjons - og pusteøvelser til stressreduksjon, innsikt og forandring.* Tolkning av drømmer og indre symbolikk i et selvutviklingsperspektiv.


Livsveiledning/Selvutvikling

Livsveiledning:Hvem går til livsveiledere?

Hva er en livsveileder?Livsveiledere er profesjonelle veiledere og samtalepartnere for alle mennesker i alle livssituasjonerDet er for den ressurssterke som ønsker bedre muligheter.

-

For den hovedsakelige friske - med hverdagsproblemer - som kan føle seg utbrent.

-

For den kronisk eller aktiv syke som trenger å sortere sitt liv

og få åpnet sitt liv og få flere muligheter.

-Dialogen støtter din egen tro, og ditt livssyn, utgangspunktet er at du eier både problemet og løsningen.-Verktøyene vi bruker underveis kan være energiøvelser, visualiseringer, drømmereiser.

-I NLP utdannelsen finnes det løsningsørienterte forandringsvertktøy.

-Metamorfose, er en teknikk som bygger på et integrert system av energisentre som påvirker fysisk, mental følelsesmessig og åndelig velvære. Teknikken bygger på en syntese av fotsoneterapi, og teori om at utviklingen før fødselen har fundamental innvirkning på den senere utviklingen av det fysiske og psykiske legemet.

- Craniosacralterapi hjelper til med å løse opp emosjonelle blokeringer, og gir kroppen signaler til å balansere og rette seg selv.Som du ser er det tilnærmingsverktøy gjennom kropp, samtale og det som noen kaller universet.


Metamorfose:_

Dette er en teknikk som bygger på et integrert system av energi som påvirker fysisk, mentalt og følelsesmessig og åndelig velvære. Teknikken bygger på en syntese av fotsoneterapi og en teori om at utviklingen før fødselen har fundamental innvirkning på den senere utviklingen av det fysiske og psykiske legemet. En varig bedring kan først oppnås dersom man går inn og endrer strukturer som føres tilbake til fosterutviklingen.

I følge grunnleggerne av denne behandlingsformen ligger fostertiden langs innsiden av foten, hånden og på hver side av hodet. Ved en lett massasje av disse stedene vil en kunne løse opp blokeringer og strukturer fra fostertiden.

Hodet og hendene gjenspeiler i denne teorien tanke og handlekraft, mens bevegelsene og energi relaterer til føttene.Behandlingen:

Du opplever en massasje av innsiden av føttene, innsiden av hendene, og på hver side av hodet over øret.

Under en graviditet aktiveres lettere strukturer fra morens fostertid, og metamorfose er derfor en velegnet behandlingsmetode for gavide.


Aromaterapi

Aromaterapi:

Massasje er en av de eldste helbredelsesmetodene.

Så vidt vi vet har alle kjente kulturer hatt et ord for massasje.

De tre viktigste komponentene i massasje er.Oljene:

De aller eldste medisinene vi kjenner til er planter og planteoljer, helt fra 2000 år før Kristus. Eteriske oljer framstilles fra ulike deler av planter og urter, som er vårt eldste apotek. Aromaterapi er den kontrolerte bruken av de eteriske oljene. Virkestoffet fra plantene trenger gjennom huden og inn i blod -og lymfebaner, som deretter frakter dem rundt til organene i kroppen.Massasjen:

Ved massasje øker tilstrømningen av næringsstoffer og tømming av avfallstoffer i muskler og vev. Huden er vårt største organ, og er tilknyttet alle andre organer direkte eller indirekte.Berøring/Healing:

Berøring er fundamentet i massasje, det er foreningen mellom kunst og teknikk. Massasje kan gjenskape følelsen av å være et helt menneske. Høyt spenningsnivå som går over i stress, er etterhvert påvist å være en medvirkende årsak til mange sykdommer, og massasje kan være med å senke spenninger i kroppen og stagge den indre dialogen. Massasje gir deg en mulighet til å komme nærmere deg selv både fysisk og psykisk.Vi har alle i oss en livskraft, en evne til å helbrede oss selv.

I en massasje vil massøren fungere som en skjøteledning for den universelle kraften.


Craniosakralterapi

Craniosakralterapi:

Craniosakral terapi er en forsiktig manipulering av bindevevet rundt hjernen og ryggraden. I hulrommene,ventriklene, i hjernen, produseres det værske, serebrospinalvæsken. Denne væsken sirkulerer i ryggmargskanalen. Mellom de tre hjernehinnene og ryggmargen og mellom kraniet og korsbenet. Denne sirkulasjonen dannes ved et hydraulisk trykk, og det igjen skaper en bevegelse i kroppen som er craniosakralpulsen.

Craniosakralpulsen forplanter seg til hele kroppen, fra hodet og helt ned til korsbenet. den påvirkes ikke av hjertetytmen eller av noen ytre faktorer som stress eller emosjoner.

Craniosakralpulsen hemmes oftest av fysiske årsaker, som av slag etter fall, eller det kan ligge så langt tilbake i tid som fra fødselen. Om hodet, rygg eller haleben får seg en smell, kan for eksempel kraniets enkeltben kile seg fast. Den andre siden av hodet må da kompensere slik at ansiktet kan forandre fasong.

Craniosakralterapi kan hjelpe til med å løse dype emosjonelle blokeringer. Der hvor craniosakralpulsen er hemmet, kan også andre nivåer av bevisstheten hemmes.

Craniosakralterapi er en god behandling for barn, fra sped - småbarn til tenåringer.

Den hjelper kroppen rent fysisk og den setter deg i en god avslappet tilstand som gir mulighet for å gi slipp på følelsesmessige blokeringer.

Når hjelper CST?

Smerter i nakke rygg og bekken. hodepine, migrene, konsenrasjonsproblemer, læringsproblemer, hyperaktivitet, stress, kolikk.


NLP:NLP står for Neuro Linguistisk Programering

* Neuro- Sinnet og hvordan vi tenker.
* Linguistisk- Hvordan vi bruker språket og hvordan det påvirker oss.
* Programering- Hvordan vi ordner handlingene våre for og nå de målene vi setter oss.NLP ble skapt på midten av 1970 tallet, av språkprofessoren John Grinder, og data studenten Richard Bandler.NLP er en samling verktøy, de er utformet etter studier av terapeuter som har klienter med varige forandringer. Det er en metode som har hentet sine ideer frar ulike informasjonssystemer, bla språkteori, kognitiv og adferdsteori, systematisk familieterapi, for å nevne noen inspirasjonskilder.

I NLP er vi mer opptatt av hvordan enn hvorfor. Du blir minnet om at det du gjør ikker den du er.

Hvordan er det du deprimerer deg selv, hva er det du gjør når du deprimerer deg selv.

Det er en lettelse når opplevelsen/følelsen går fra å være en unøyaktig uangripelig tilstand til å bli en tilstand der du opplever håp. muligheter og valg.

I NLP opplever du å få bedre kontakt med sansesystemet så du selv kan velge å ta frem det som gavner deg i situasjonen.


Oslo

Akershus

Asker Aurskog-Høland Bærum Eidsvoll Enebakk Fet Frogn Gjerdrum Hurdal Lørenskog Nannestad Nes Nesodden Nittedal Oppegård Rælingen Skedsmo Ski Sørum Ullensaker Vestby Ås

Østfold

Aremark Askim Eidsberg Fredrikstad Halden Hobøl Hvaler Marker Moss Rakkestad Rygge Rømskog Råde Sarpsborg Skiptvet Spydeberg Trøgstad Våler

Livsveileder - Kjersti Ones, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

45286807 64867906

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil