Bygrønt: Gartnertjenester og Hagedesign

ByGrønt er et gartner- og hageplanleggingsfirma som består av et mor og datter team
Agmund Bolts Vei 60, 0664 Oslo, Alna

Litt om oss:

Pernille Dahl er utdannet hagedesigner med en Bachelor i Hagedesign fra University College Falmouth, England, og gartner-fagtekniker fra Vea - Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører.

Vis mer Trine Dahl er tidligere journalist som har utdannet seg til gartner ved Vea - Statens fagskole for gartnere og blomsterdekoratører.Vi har 2 hovedtjenester tilgjengelig: Hegedesign/hageplanlegging og gartnertjenester.

Hagedesign/hageplanlegging:

Hageplanlegging er en tjeneste der fagperson utarbeider en plan for forandringer eller forbedringer av hage/uteområder etter kundens ønsker og behov. Dette gjøres via tekniske tegninger, visualiseringer, lister over materialer og beskrivelser på hva forandringene består i.

Vi tilbyr pakker som vil gi kunden et valg på hvor omfattende planleggingen skal gjøres. Priser vil variere innenfor en fastsatt ramme, avhengig av størrelse og omfang av den ønskede forandringen.
Send gjerne en e-post hvis du ønsker mer detaljert info om disse pakkene.

P.S Hvis du kunne tenke deg denne tjenesten vil det være til hjelp om du kan ta bilder, eller har bilder av hagen på forskjellige tider av året.
Gartnertjenester:

Hage- og skjøtselshjelp
Vi hjelper deg med å stelle hagen din. Er du usikker på når og hvordan du skal beskjære frukttrær og bærbusker? Ser hagen din ut som et villniss og du ikke vet hvor du skal begynne? Er du dårlig til beins eller har andre plager som gjør at det ikke er så lett å stelle hagen eller balkongen lenger?
Vi er her for å hjelpe.

Ferievanning og stell
Trenger du noen til å vanne og stelle hagen din mens du er på ferie?
Da er vi teamet for deg.

Beplantning / planteringsplanlegging
Vi har meget god plantekunnskap og teft for form og farger.
Hvis du ønsker at vi skal gjøre jobben, kan vi ta en samtale, høre på dine ønsker, så legger vi frem en plan og gjennomfører den.
Alternativt kan vi etter ønske legge frem et forlag og gi dere lister over planter som kan kjøpes og hvor disse kan plantes i hagen.

P.S Hvis du kunne tenke deg denne tjenesten vil det være til hjelp om du kan ta bilder, eller har bilder av hagen på forskjellige tider av året.


Bygrønt: Gartnertjenester og Hagedesign, telefonnummer:

Kontaktperson

Trine Dahl
tlf:90136392

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

97743952

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil