Hege Anette Nyrønning Gestaltterapeut Mngf

GESTALTTERAPEUT i Oslo, Akershus, Follo og omeng!
Dyrløkkeveien 2, 1448 Drøbak (Frogn, Viken - tidl. Akershus)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg er utdannet Gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (NGI) som er en 4-årig utdanning. Jeg har praktisert som gestaltterapeut siden høsten 2010 i Drøbak. I tillegg har jeg en Bachelor i Barnevern fra Høgskolen i Oslo. Jeg har mange års miljøterapeutisk erfaring fra barne- og ungdomshjem. Jeg har drevet fosterhjemsarbeid, hvor mitt ansvar var veiledning og oppfølging av familier. Jeg har vært tilknyttet Høyskolen i Oslo som veileder for studenter. Min arbeiderfaring inkluderer det å arbeide med både barn/ungdom og voksne, individer og familie.

Vis mer I min privatpraksis har jeg erfaring i å jobbe med blant annet: nedstemthet, depresjon, ulike former for angst, utbrenthet, negativ stress, identitet og selvbilde, relasjonelle vansker, sorg, tap, å leve med kronisk sykdom.


Gjennom mitt medlemskap i Norsk Gestaltterapeutisk forening NGF er jeg pliktet til å gå jevnlig i veiledning og det stilles krav til profesjonelt faglig oppdatering. Jeg går regelmessig i veiledning, kurser og workshop for å holde meg faglig oppdatert. Dette gir meg trygghet som terapeut og en fleksibel kompetanse til å møte hver klients unike behov. Dette er med på å kvalitetsikre mitt arbeid med klienter. Les mer om faglig kvalitetssikring her.

Ved siden av min praksis som gestaltterapeut jobber jeg som yogalærer ved Drøbak Yogastudio. Jeg har praktisert yoga og meditasjon i 13 år. Jeg har en 2 årig fordypning i Hata Yoga fra Tempel Yoga i Drøbak og et grunnkurs i Medisinsk yoga mot stress og utbrenthet. I tillegg flere workshop fra inn og utland.

Jeg er utdannet Mindfulness instruktør MBSR (Mindfulness basert stress reduksjon). Jeg instruerer i enkle øvelser som kan integreres i hverdagen. Terapeutisk bruker jeg mindfulness som en del av stressmestring, depresjon og angstbehandling, hvis det er et ønske fra klienten.

I mange år har jeg vært opptatt av det menneskelige samspillet. Hvordan forholder mennesker seg til hverandre. Hva påvirker meg og hvordan påvirker jeg andre. Etterhvert har jeg også blitt mer fascinert av å utforske forholdet mellom vår fysiske kropp og vårt mentale liv. Gjennom min interesse for yoga, meditasjon og fordypning i gestaltteorien har ting falt mere på plass. Jeg har fått en dypere forståelse av mennesket og mine tanker rundt menneskers utvikling. Jeg har gjort meg erfaringer på hvordan den fysiske kroppen påvirker sinnet og omvendt.

Jeg har en tro på og jobber ut fra ideen om at ressursene ligger i oss alle. Jeg har tro på at vi mennesker har en iboende mulighet til endring og vekst. Jeg er sikker på det er mulig å finne frem til mulighetene vi har for å ta tak i eget liv. Dette kan være vanskelig og tøft å gjøre alene. Det å få støtte og noen ganger et puff er ofte nødvendig for å komme videre. Mitt mål er å støtte deg i å øke oppmerksomheten på de muligheter du måtte ha. Jeg er opptatt av at opplevelsene til hver enkelt er forskjellige og unike. Jeg ser på hele menneskets tanker, følelser og kroppslige utrykk i det terapeutiske arbeidet. Gjennom å bli oppmerksom på hele deg vil dine behov, muligheter og valg bli tydeligere.

Jeg er 44 år, bosatt i Ås med mann, barn og en hund.

Hege Anette Nyrønning Gestaltterapeut Mngf, telefonnummer:

Kontaktperson

Hege Anette Sandkvist
Gestaltterapeut
tlf:40214698

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

40214698

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil