Soulwork

Sensory deprivation floating, lysterapi med PandoraStar samt håndlagde veganske hud / hårprodukter.
Bankgata 13, 8005 Bodø (Nordland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Vi er et av de få senter i Norge som tilbyr floating/flyting i en såkalt sensory deprivation tank. I tillegg har vi en utrolig spennende lampe for lysterapi som heter Pandora Star. Kombinasjonen av disse tjenestene er noe de færreste har opplevd maken til. Da snakker vi astronauter i beste fall! Vi har også en butikk med salg av norske håndlagde organiske hud og hår produkter som body butters, ansikts-oljer, serumer, healing salver, såper og sjampo. Kvalitet i alle ledd - det er det vi går for hos Soulwork!

Litt om hva floating dreier seg om:

Vis mer Floating betyr at man ligger flatt og flyter på 35,5grader varmt salt vann i et slags digert badekar med et like digert kar som lokk. Vannet her inne er ca 26cm høyt og luften er også oppvarmet til 35,5 grader, altså hudens temperatur. Når du går inn (naken) og skal starte flyte så begynner du med å sette deg ned i karet før du legger deg utover og blir liggende med 1/3 del av kroppen over vannflaten. Dette er mulig fordi det høye saltinnholdet gjør at tettheten i vannet er 1,25. Oppdriften er kolossal, med andre ord 3 ganger den du finner i Dødehavet. Du kan ligge på ryggen og flyte uten den minste anstrengelse og la alle muskler i kroppen slappe helt og holdent av uten noe press mot seg. Etter få minutter liggende stille begynner du å miste oppfatningen av hvor hen luft/vannlinje går - den forsvinner! Det føles ut som at du svever i luften. Velger man ha lyset avslått i tanken blir det totalt mørke, noe som hjelper veldig på opplevelsen. Ørepropper brukes i alle fall slik at det blir total stillhet. Når man hverken ser eller hører noen ting og ligger og slapper av i hele kroppen vil man kunne "flyte av sted" og da oppleve å se (med åpne og eller lukkede øyne) visuelle effekter,
at kreativiteten gnistrer, man blir løsningsorientert på uløste problemstillinger, helbreder eller forbedrer muskel og leddplager, medisin for hudplager som psoriasis, reduserer stress, antidepressiva, søvnforsterkende osv. Du vil kjenne at hjernen får all sin kraft for seg selv og det kan gi deg fantastiske resultater i din evige jakt på god fysisk og mental helse. Den avslappende effekten med floating kan ikke sammenlignes med noe man får fra annen form for verktøy for å slappe av. Mediterer du kan floating bringe deg til nye dybder på en brøkdel av tiden.

Hos oss at du går inn i et innbydende spa miljø hvor du får ditt eget rom med dusj og floating tanken. Rommet er utstyrt med alt du trenger, så ingenting er nødvendig å medbringe.

Kom innom oss i Bankgata 13 i Bodø for en prat og en kopp kaffe eller te, omvisning eller for å handle hud og hårprodukter du ikke har opplevd maken til. DROP-INN har vi både på floating og lysterapi med PandoraStar.

Du finner oss også på :

www.soulwork.no

www.facebook.com/soulworkfloating/

Roller

Følgende roller er tilknyttet Soulwork AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Pål-Vidar Hansen (1985)
Daglig leder
Daglig leder
Styreleder
Pål-Vidar Hansen (1985)
Styremedlem
Styre, varamedlem

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Soulwork AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 254 000 med et registrert årsresultat på NOK 21 000 og et resultat før skatt på NOK 27 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -19 000 og en gjeld summert til 88 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Soulwork AS er også tilgjengelig for 2018 / 2017.
Resultatregnskap201920182017
Driftsinntekter (omsetning)25424774
Driftsresultat27-672
Resultat før skatt27-672
Årsresultat (overskudd)21-672
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 09:30 – 22:00
  • Tir 09:30 – 22:00
  • Ons 09:30 – 22:00 Stengt
  • Tor 09:30 – 22:00
  • Fre 09:30 – 22:00
  • Lør 12:30 – 22:00
  • Søn 12:30 – 22:00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.