Skridulaupbu ligger ved vestenden av Rauddalsvatnet og er den minste selvbetjeningshytta til DNT Oslo og Omegn. Hytta har ikke mange besøk i løpet av et år, men med sin beliggenhet er den vel verdt et besøk. Hytta ligger fint til som et første overnattingssted hvis du starter turen fra Grotli på vei mot Jostedalsbreen. Det er også en dagsmarsj fra Sota Sæter eller Pollfoss til Skridulaupbu.

Vis mer Sommeren 2014 er det problemer på rutene fra Grotli og Pollfoss fordi Vestre Sandåi ved stor vannføring har etablert nytt løp. Elva er vanskelig å komme over er stor. Løpet er steinete og det er glatt pga alt breslammet som kommer med vannet. Det arbeides med å utbedre løpet.

Utstyr
Hytta har det du trenger av utstyr for matlaging og et hyggelig opphold, som fullt kjøkkenutstyr, dekketøy og sengeklær. I tillegg vil du finne et godt utvalg av mat på proviantrommet. Det er ikke strøm på hytta, men gass, vedfyring og stearinlys som lyskilde. Vann hentes i nærmeste bekk/vann. Gjestene ordner selv med matlaging, vannhenting, oppvask, vask av gulv, og ellers rydding av hytta inne og ute. Lakenpose eller sovepose skal alltid brukes ved overnatting. Oppslag med hytteregler og priser finner du på hytta.

Skridulaupbu, telefonnummer:

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil