Hoff Bilpleie

For bilens beste i over 15 år! Bilpleie, lakkrens, lakkforsegling m.m. Bestill idag for time snarest
Kobberbergsveien 8, 3615 Kongsberg (Viken)

Hoff Bilpleie har et stort lokalt marked etter over 15 år i bransjen, og har mer enn 20.000 fornøyde kunder! Vi klargjør både nye og brukte biler! Besøk gjerne hjemmesiden for mer informasjon og priser.

Vis mer
VASK
Ønsker en å beholde nybilutseende lenge, er faktisk ofte og grundig vask det alle viktigste. Sur nedbør, luftforurensninger, trafikkfilm, fugleskitt og veistøv danner fort et skadelig belegg som vil tære på lakken. Når vi vasker bilen, er det viktig å unngå vanlige husholdningssåper, da disse faktisk kan skade lakken. Når du vasker bilen, bør du begynne på taket og arbeide deg nedover. Det vil lønne seg å spyle av flatene etter hvert som de er vasket ferdig. Om bilen er ekstra skitten, kan det lønne seg å bruke Super Vask eller avfetting nederst på bilen før den vaskes med bilshampo.Regelmessig vask av bilen holder den ikke bare ren og pen, men forhindrer også rustangrep.La aldri bilen selvtørke i direkte solskinn.

POLERING
Hvorfor vokse bilen:Voks tetter lakkens porer og gir en blank, hel ytre. Det gjør at smuss ikke kommer ned i porene og fester seg i lakkne.Voks gir lakken en langsiktig beskyttelse, forhindrer oksidering og rustangrep samt holder lakken blank lenger.

LAKKRENS
Viktigheten av grundig rens av lakk før påføring av voks er undervudert. Som kvinner renser huden før ny makeup legges på, må billakken renses før ny voksbeskyttelse påføres. Dette er spesielt viktig for biler eldre enn 2-3 år. Årsaken er at all lakk angripes av forurensning som sur nedbør, salt, UV stråling, fugleskitt og nedfall fra trærne.Dette vil etterhvert bryte ned lakken og gi en matt, oksidert overflate. Når du nå vokser, unngår du problemer med skjolder og får tilbake lakkens opprinnelige farge og glans.Selv gammel og død lakk, kan fremstå som ny. Riktignok koster det deg tid og krefter, men dette glemmer du fort når du ser det ferdige resultatet.Behandlingen avsluttes med en toppvoks som gir bilen den lille ekstra finnishen som bare proffene får til.

LAKKBESKYTTELSE
Vi ønsker å bidra til at bilen din fremstår med en lakk som både beholder glans lenger og er lettere å holde ren. En god konservering skaper overflatebeskyttelse med enestående motstandskraft mot riper, maksimal glans og fargedybde. Den beskytter i tillegg lakken mot angrep fra veisalt, UV stråling, smuss og liknende. Velger du lakkbeskyttelse hos oss følger vi opp bilen din automatisk og sender deg innkalling når det er tid for rebehandling hvert halvannet år i løpet av den perioden behandlingen varer. Levetiden på lakkbeskyttelsen er 6 år og krever ingen vedlikehold fra kunden uten om rebehandlingen hos oss, kun regelmessig vask.

KLIMARENS
En klimarens løser opp partiklene som blant annet fører til vond lukt og bakterier i klimasystemet på bilen. Resultatet er en bil med rent klimaanlegg, god lukt og et mer helsevennlig inneklima

Du finner oss også på : www.facebook.com/bilpleiehoff/?fref=ts

Hoff Bilpleie, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Hoff Bilpleie
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 07:30 – 16:00
  • Tir 07:30 – 16:00
  • Ons 07:30 – 16:00
  • Tor 07:30 – 16:00
  • Fre 07:30 – 16:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Ta kontakt for avtale og en hyggelig prat!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.