Minilageret Fredrikstad

Lager for folk flest! Enkelt, trygt og rimelig. Hvor? - Rundt hele Oslofjorden.
Kortbølgen 3, 1630 Gamle Fredrikstad (Fredrikstad, Viken - tidl. Østfold)

Fra hovedkontoret i Horten betjenes alle våre kunder som kan leie lagerbod i Kristiansand / Lillesand, Arendal, Skien / Porsgrunn, Larvik, Re i Vestfold, Horten, Hamar, Kongsvinger eller Fredrikstad.

Vis mer Minilageret AS er et enkelt uleiekonsept av små (9m3) og store (18m3) lagerboder. Selskapet ble etablert i 2005. Vi så tidlig at mennesker i forskjellige livssituasjoner i større grad har midlertidige eller mer langvarige behov for trygg lagring av sine eiendeler. Bodene er plassert i nye bygg, utstyrt med alarm, kameravervåking og skadedyrkontroll for best mulig sikkerhet for våre kunder. Vårt konsept baserer seg på et selvbetjent lager, noe som kommer kundene til gode gjennom konkurransedyktige priser. Vi har 12-timers servicetelefon.

Vår visjon er at våre kunder skal oppleve tilbud av en sikker og brukervennlig tjeneste.

Behovet for våre tjenester kan inntreffe på kort varsel, og vi må derfor kunne tilby lokaler fleksibelt, brukervennlig og lett tilgjengelig. Vår kundebehandling er systematisert på en måte som kommer kundene til gode i form av levering på dagen! Ved hjelp av moderne teknologi kan vi tilby våre kunder en stor grad av personlig service.

Minilageret AS
Telefon: 800 89 005
e-post: post@minilageret.as www.minilageret.as

Les hva andre kunder sier om oss:
Jeg har vært kunde hos dere i 5 år nå og har vært svært fornøyd både med fasiliteter og service, så jeg takker for godt samarbeid og tilbud gjennom disse årene.
Dersom det skulle passe slik mht bosted og Minilagerets tilbud – så kommer jeg gjerne tilbake som kunde ved en senere anledning.
S.T. – Horten

Alt i alt har dette vært en svært hyggelig opplevelse for meg som kunde og jeg vil absolutt anbefale minilageret til andre. Jeg har blitt imponert over servicenivået og er en svært fornøyd kunde.
F.H. – Arendal

- Dere svarte imponerende raskt på min henvendelse, når dere skulle sende adgangskode i posten var jeg skeptisk på at jeg fikk den fort nok, men den var der dagen etter. Svært gode forklaringer og ingen problemer. Dere har også en løsning ved at jeg kan ringe på som jeg kunne benytte før jeg fikk kortet. Veldig bra! Svartiden på e-post er glimrende. Og svartid på "dørklokka" er helt topp. Lokalene er enkle å betjene og alt fungerte topp. Jeg er meget imponert over servicen jeg har fått.
F. H. – Arendal

Jeg vil takke for god service. Dere leverte raskt og godt.
F.H. – Arendal

Alt har vært perfekt. Det at oppsigelsen gikk smertefritt uten å sette igang et byråkrati for å gjøre denne prosessen mest mulig vanskelig for kunden gjør at vi har fått og har et godt inntrykk av dere som leverandør som vi gjerne anbefaler til andre og ikke minst at vi vil bruke dere igjen hvis det skulle være behov.
C.S. Hamar

Takk for leie av rommene. Det har vært en super løsning.
S. B. – Arendal

Denne løsningen har vært helt perfekt for meg, med en dertil ok pris. Jeg vil derfor bare takke for meg, og kommer tilbake til dere hvis et nytt behov skulle melde seg.
J.E.G. – Larvik

Jeg takker for godt tilrettelagt opplegg for en som er på flyttefot.
I.O.S. – Hamar

Jeg vil med dette takke for at jeg har fått oppbevare tingene mine hos dere. Jeg har følt at de har stått trygt og godt. Og da jeg hente en pose meg klær i dag, var det ikke lager-lukt i de engang! Nå er huset mitt ferdig, og jeg vil ikke trenge å oppbevare tingene mine hos dere lenger- og med en mnd oppsigelse, så vil min konto bli avsluttet 30. november 2011.
Tusen takk for flott service.
T.E.T.H. – Fredrikstad.

Også denne gang har vi vært fornøyd med leien.
GG – Arendal

Takker for samarbeidet og anbefaler dere varmt videre.
E.B. - Skien

Jeg vil også takke for en god løsning i en periode med akutt plassmangel :)
L.I. – Lillesand

Takker for et bra tilbud som har fungert meget godt.
G.S.J. – Horten

Ellers takk for flott service og en fin tjeneste som dere yter! Hadde ikke klart meg uten.
C.B. - Fredrikstad

Minilageret Fredrikstad, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 20:00
  • Tir 08:00 – 20:00
  • Ons 08:00 – 20:00
  • Tor 08:00 – 20:00
  • Fre 08:00 – 20:00
  • Lør 08:00 – 20:00
  • Søn 08:00 – 20:00 Stengt
Hovedkontor man-fre 09.00 - 16.00
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.