Lindas House Of Beauty Linda Rasmussen

House of Beauty - Unn deg litt luksus i hverdagen hos oss.
Vesterveien 13, 4836 Arendal (Agder)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Lindas House of Beauty ble eteablert i 2000 av Linda Rasmussen.
Mitt mål har hele tiden vært å utvilke salongen etter dagens behov, utføre et grundig og nøyaktig arbeid for å oppnå de beste resultater og er stolt over å ha kommet dit vi er i dag.

Vis mer Nå jobber det tre terapeuter i salongen, og vi deler lokalene med frisørsalongen Salong Saxo, slik at vi kan tilby flere tjenester under samme tak. Hupleie - negler - dagspa - fotpleie - Aquamassage - frisør
Vi holder til i Vesterveien 13, i flotte oppussede lokaler på nærmere 400 kvm.

Vi har tre behandlingsrom, et fotpleierom, et rom med Aquamassasje, to neglebord og et eget sparom med to benker for de som ønsker behandling sammen.

Vi har meget gode parkeringsmuligheter, hvor du kan parkere gratis rett ved inngangen.

Noe av det flotteste med de nye lokalene er at de er handikapp tilpasset og det store arealet gjør at de kan tilby kundene bedre service.

Linda Rasmussen er daglig leder for Lindas House of Beauty og Janne R Hartvigsen er daglig leder for Salong Saxo. De har jobbet sammen i ni år og har nå fem ansatte.

I annen etasje er det egne usjenerte plasser hvor de tilbys egen sminkeavdeling, samt frisørstoler. Ypperlig når bruder skal stelles!


I et hjørne rett ved siden av frisørsalongen har de fått plass til et lekerom for barn. Det er ytterligere en av de mange fordelene de har fått ved oppgraderingen til større lokaler. Der kan alle barna leke når foreldrene får behandling i nærheten.På øvre etasje er det også en ny og koselig spa-avdeling. Den har to senger, boblebad og dusj. Spa-avdelingen passer perfekt for par eller venninner som ønsker behandling sammen.En annen spennende nyhetet vi tilbyr er Aquamassage. «Man blir ikke våt, så man bruker den med klærne på. Vanntemperaturen er justerbar og den er meget effektiv på ødem, reumatisme, muskelsmerter og migrene. 15 minutter i den gir samme effekt som en time med vanlig massasje. Vi er de eneste som tilbyr denne massasje i Arendal»


Man kan ta kontakt med Lindas House of Beauty for å forhøre seg om hvilken behandling som passer for sin hud type.Salong Saxo og Lindas House of Beauty er meget synlig fra Vesterveien og vi har en stor kundeparkering på baksiden. Nå er det enklere enn noen gang tidligere å ta seg til våre salonger, også for rullestolbrukere.

Lindas House Of Beauty Linda Rasmussen, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Lindas House Of Beauty Linda Rasmussen
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Linda Rasmussen (1980)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

37022000

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil