Når du vil hygge deg med varme fra peisen

Småvannsbu ligger i Kjekstadmarka (den sørlige delen av Vestmarka). Terrenget her veksler mellom åpen, fin furuskog og spennende juv og området innbyr til spennende opplevelser, ikke minst for barn. Småvannsbu er ei vakker tømmerhytte som ble bygd 1941–42 til bruk for ledelsen på Dikemark sykehus og for driften av Dikemarkskogen.

Vis mer Hytta er låst med DNT-nøkkel og kan brukes hele året. Soveplasser forhåndsbestilles på nettet.


UBETJENT HYTTE

Småvannsbu er en ubetjent hytte. Hver enkelt må selv sørge for nøkkel, mat, sengetøy og rengjøring. Hovedregelen er at du skal forlate hytta i den stand du selv ønsker å finne den, og gjerne litt bedre enn da du kom.

BOOKING

Alle kan bruke hyttene, men kun medlemmer av Turistforeningen får tilgang til nøkkel. De som forhåndsbestiller har fortrinnsrett til sengeplassene på hytta. Ingen kan likevel bortvises. De som har bestilt disponerer hytta/sengene fra kl. 16 på ankomstdagen til kl. 11 på avreisedagen. Fra kl. 11 til 16 er det anledning til å ta en tur innom på dagsbesøk og se på den flotte hytta. Husk også at det snart kan komme andre gjester som har leid hytta, og dagsturgjester må også ta av seg skoene ute og rydde og vaske etter seg.

Småvannsbu, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil