Sazan Restaurant

NORGES FØRSTE HALASERTIFISERING AV RESTAURANT SAZAN GRILL OG PIZZA AS I OSLO CALMEYESGAT 8 0183 OSLO
Calmeyers Gate 8, 0183 Oslo

Maten blir laget av kun råvarer og er 100% Halal.alkoholfri servering
Alle retter blir servert med nybakt pitabrød.

Vis mer
Islamsk Råd Norge (IRN) vil med dette meddele at Sazan Grill og Pizza i Oslo ved Calmeyersgt. 8, har som første restaurant i Norge blitt halalsertifisert. Denne avtalen ble signert onsdag den 13. november med daglig leder Salah Hassan Hama Saleh. Denne avtalen sikrer at den muslimske forbrukeren kan trygt nyte den gode maten som blir servert av denne restauranten.

Sazan Grill og Pizza AS
Bedriften ble etablert 2. juli 2013 av partnere Salah Hassan Hama Saleh og Bahman Ali Shahin. Som nye eiere bestemte de seg fra første dag kun å tilby garantert halalmat til sine kunder og kontaktet derfor Islamsk Råd Norge for å bli halalsertifisert. For nye eiere har det vært viktig å få såkalt "halal" merket produkter verifisert av en tredjepart. Som en del av denne prosessen valgte restauranten å stille krav om IRN sertifisering på produkter.
I en periode på 3 måneder har restauranten også mottatt tilbud fra flere titalls aktører som tilbyr blant annet billige smuglet kjøttråvarer fra utlandet. Vi kjenner også til at det finnes aktører som har spesialisert seg på å formidle "triks" på hvordan man kan blande ikke-halal/smuglet produkter med halal varer for å øke omsetningen. Men ettersom de nye eierne har vært fast bestemt på å gjennomføre halalsertifiseringsprogram med Islamsk Råd Norge, har de takket nei til slike tilbud. Dette fordi de er innforstått med viktigheten med halalmat. Som de selv sa i et møte med Islamsk Råd Norge, de ønsker å kunne sove trygt, vel vitende at det de serverer er garantert halal.

Sertifiseringsprosessen:
Den 30. august 2013 mottok Islamsk Råd Norge en henvendelse fra Sazan Grill og Pizza AS om et møte for å bli halalsertifisert. Siden har det pågått arbeid for å sikre gode rutiner for innkjøp, merking, verifisering av alle leverandører, råvarer og ingredienser. I den prosessen har det blitt utarbeidet en halalplan iht. krav nedfelt i Islamsk Råd Norge halalstandarder IRN:SP:2011:V9 og IRN:NTI:2012:v2. Disse rutiner har blitt integrert inn i Sazan Grill og Pizza AS sin sine interne kvalitetsrutiner, som vil sikre praktisk implementering av disse. Restauranten har også bidratt til å dele sine erfaringer fra bransjen med Islamsk Råd Norge, samt vært bidragsyter til å videreutvikle standard Islamsk Råd Norge fremover vil kreve fra andre restauranter. Dette omfatter blant annet:

Tydelig merking
Sporbarhet ved oppbevaring av råvarer i frys- og kjølerom.
Innføring av «Kunde Halalperm» som vil være lett tilgjengelig ved betalingsterminalen. Kunder får innsyn i hvilke produkter og leverandører restauranten benytter. «Kunde Halalperm» skal inneholde oversikt over alle råvarer og ingredienser restauranten benytter (vedlegg 3 til 6 fra halalplanen). I tillegg vil det være kopi av produktetiketter fra innkjøpte råvarer og ingredienser.
Månedlig volum rapportering til Islamsk Råd Norge. Med dette vil Islamsk Råd Norge kunne kontrollere innkjøpt volum opp mot det som har blitt faktisk levert av IRN sertifiserte leverandører.

Opplæring:
Sazan Grill og Pizza AS har også gjennomført opplæring av sine ansatte. Dette omfatter blant annet rutiner for innkjøp av råvarer fra kun de leverandører som Islamsk Råd Norge har sertifisert.


Tilfredsstillende rutiner:
Denne restauranten har vist et godt samarbeid for å sikre kun halal servering. Bedriften kunne også vise til meget gode hygiene og renholdsrutiner. I tillegg er det etablert sporbarhet på kjøl- og frysevarer.


Islamsk Råd Norge vil oppfordre samtlige muslimske forbrukere til å støtte opp om denne restauranten og kreve tilsvarende standard fra andre som ønsker å servere halal.

Ummah er et felles ansvar. Denne restauranten har tatt et ansvar og nå er det opp til de muslimske forbrukerne å støtte opp om slike bedrifter. Dette hvis man ønsker bedre 100% halal tilgjengelighet for seg selv, sin familie og kommende generasjoner. Spør derfor alltid etter Islamsk Råd Norge sertifisering når noen merker sitt produkt eller bedrift med halal.

Sazan Restaurant, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Sazan Restaurant
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Ahmed Amine Ladjimi (1986)
Daglig leder
Ahmed Amine Ladjimi (1986)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Sazan Restaurant sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 2 400 000 med et registrert årsresultat på NOK -106 000 og et resultat før skatt på NOK -106 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -471 000 og en gjeld summert til 584 000.

Øvrig regnskapsinformasjon for Sazan Restaurant er også tilgjengelig for 2018 / 2017 / 2016 / 2015.
Resultatregnskap20192018201720162015
Driftsinntekter (omsetning)2 4003 3153 4983 8533 902
Driftsresultat-105-74-13566-163
Resultat før skatt-106-78-14468-163
Årsresultat (overskudd)-106-78-14468-163
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.
Årsresultat (overskudd)
Driftsinntekter (omsetning)

Interne telefonnummer

41236700

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil