Arm-Consult

Undrumsdalveien 397, 3176 Undrumsdal (Tønsberg, Vestfold og Telemark - tidl. Lier, Buskerud)

Arm-Consult har besøksadresse Undrumsdalveien 397, 3176 Undrumsdal (Tønsberg, Vestfold og Telemark - tidl. Lier, Buskerud). Bedriften ble stiftet i 2018 og er registrert som AS under bransjen "detaljhandel utenom utsalgssted ellers". Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Arm-Consult.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Arm-Consult gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Arm-Consult, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Arm-Consult AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Arm-Consult AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 0 med et registrert årsresultat på NOK 0 og et resultat før skatt på NOK 0. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 30 000 og en gjeld summert til 0.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)0
Driftsresultat0
Resultat før skatt0
Årsresultat (overskudd)0
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil