En Bedre Start

-For deg og din baby-
Tuftebakken 156, 9016 Tromsø (Troms og Finnmark)

Skal du bli mamma eller pappa – eller leter du etter en god barselgave?

Det nyfødte barnets kroppsspråk kan være et levende kompass for sine foreldre. Forstår du hva babyen uttrykker, blir hverdagene enklere og samværene med barnet bedre.

Vis mer For slitne foreldre kan gode samvær bli vitamininnsprøytninger i en krevende hverdag. For barnet er det å bli forstått viktig for en sunn utvikling. Denne boken forteller hvordan du kan forstå væremåten til det nyfødte barnet: Uttrykkene, kroppsspråket og reaksjonene.

Bakgrunn

Forfatter Inger Pauline Landsem har jobbet med nyfødte og deres foreldre ved Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) i 20 år. Hun er tobarnsmor, spesialsykepleier med mastergrad og videreutdanning i observasjon av det nyfødte barnets adferd og i veiledning av nybakte foreldre.

Anmeldelser

«Boka er viktig, lettlest og informativ» Solveig Marianne Nordhov, trebarnsmamma, Overlege Phd. og leder av Norsk barnelegeforening

«En klok, varm og nyttig bok basert på dagens kunnskap om spedbarns utvikling og behov. Anbefales!» Gunn Kristin Øberg, trebarnsmamma, Barnefysioterapeut og forsker/Phd.

En Bedre Start, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet En Bedre Start
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Inger Pauline Landsem (1957)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

47618702

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil