Gyrid Listuen Gestalt

The Phil Parker Lightning Process, kurs for deg som vil bryte med gamle mønstre. Kjemperesultater
Henrik Ibsens Gate 60C, 0255 Oslo, Grunerløkka

Hva er The Lightning Process™?
The Lightning Process vil lære deg hvordan du skal få tilbake kontrollen over livet ditt og gi deg muligheten til å bryte gamle mønstre, problemer, tilstander eller sykdomsspiral, som lavt selvbilde, søvnløshet, depresjon, angst, ME, stress eller andre destruktive mønstre du har i livet ditt. LP kan også med stor suksess brukes til å forbedre relasjoner, jobbprestasjoner og peak performance.
Nøkkelpunktene er:
1. Gjenkjenne de mønstrene som forårsaker destruktive følelser i livet ditt.
2. Skape en effektiv måte å stoppe disse mønstrene på.
3. Skape mer nyttige alternative tanke- og handlingsmønstre.
I løpet av en kort periode, ofte bare TIMER, etter første undervisningsdag, vil det nye og effektive mønsteret erstatte det gamle, og tillate deg å gjøre mer produktive og bedre valg.

Vis mer Prosessen er utviklet av osteopat og personlig coach Phil Parker, Crouch End Clinic, London.
Det er to moduler i treningsprogrammet:
• Modul 1: Oppdage
• Modul 2: Endre
Modul 1 – Oppdage:
1. Overbevisninger: Oppdag de positive og negative kreftene ved overbevisningene dine som påvirker helsen og livet ditt.
2. Påvirkninger:
a. Oppdag hvilke områder du kan påvirke innenfor ditt eget liv og helse.
b. Oppdag nye tilnærmingsmåter til disse utfordringene. Det gir deg flere valg og større påvirkning på både helse og fremtid.
3. Indre dialog: Oppdag hvilke deler av din indre dialog som er nyttige og hvilke som er destruktive og begrenser livet ditt.
4. Kroppspositur: Oppdag hvordan du bruker kroppen din. Måten du bærer deg selv på påvirker hvordan kroppen fungerer og hvordan du føler deg.
5. Forventningens psykologi: Oppdag hvordan du noen ganger skaper nyttige og andre ganger skaper destruktive forventninger til det som skal skje, og hvordan dette direkte påvirker kroppens fysiske tilstand.
6. Ansvar og skyld: Lær å skille mellom det å være ansvarlig for helsen din og det å føle at det er din skyld at du har problemer og plager.
Modul 2 – Endre:
1. Hvordan endre det du oppdager at skaper problemer for deg.
2. Hvordan gjøre vanskelige ting lett.
3. Hvordan endre perspektiv og fokus dramatisk, når du må.
Hva er det som skjer?
Gjennom treningen lærer du hvordan hjernen og kroppen din er blitt fanget i en rekke skadelige ubevisste prosesser. Disse reduserer livskvaliteten og svekker den fysiske tilstanden din. Ved å benytte en kombinasjon av teknikker med basis i NLP, osteopati, selvhypnose og coaching kan man bryte ut av disse skadelige reaksjonsmønstrene og erstatte disse med nye og mer nyttige prosesser.
Hvordan får man det til?
Teknikken fra LP innebærer bevisstgjøring av fysiske og psykiske holdninger og væremåter, kombinert med spesielle fysiske og mentale øvelser. Du jobber med dette i tett samarbeid med din instruktør til du oppnår resultatet du ønsker. Prosessen blir skreddersydd hver enkelt deltaker. Ved behov vil du også få mulighet til oppfølging etter kurset.

Hvorfor gjør vi det på denne måten?
The Lightning Process vil trene deg til å få kroppen og hjernen til å jobbe mer effektivt sammen. Forskning viser at kropp og hjerne lærer best når følgende tre kriterier blir imøtekommet.
1. Ny informasjon blir presentert flere ganger, på en rekke ulike måter, over et kort tidsrom.
2. Deltakerne får en umiddelbar mulighet for å gjøre ny læring om til handling.
3. Det gis veiledning og tilbakemelding fra en erfaren kursleder, for å hjelpe deltakerne til å forstå, justere og finpusse sin forståelse og praktisere den nye kunnskapen.
Allerede på dag 1 vil du kunne lære prosessen. De to påfølgende dagene er for å finjustere og hjelpe deg slik at du kan få de resultatene du ønsker. Vi har erfart at små gruppeseminarer skaper det ideelle læringsmiljøet for prosessen, samtidig som du underveis får individuell veiledning fra din instruktør for å løse dine utfordringer. Dette innebærer at du vil se prosessen mange ganger fra ulike ståsteder.

www.gyridlistuen.no
Ta kontakt!

Gyrid Listuen Gestalt, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Gyrid Listuen Gestalt
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Daglig leder
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22357511 93041950

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil