Solheim Kjøtt Laksevåg

Solheimsgaten 25, 5054 Bergen, Laksevåg (Vestland)


Catering i Bergen og engrossalg har vært en naturlig utvidelse av virksomheten Solheim Kjøtt AS. I 2006 fikk Solheim Kjøtt AS ny daglig leder. Bjarte Birkeland har over 20 års erfaring med kantinedrift, noe som har medført at Solheim Kjøtt også har etablert seg i dette markedet.

Vis mer

Solheim Kjøtt AS har alltid vært lokalisert i Solheimsgaten 25 i Bergen. Her har vi godkjente lokaler for produksjon av alle typer kjøtt og pølser, samt en ferskvarebutikk med et stort cateringkjøkken.Vi prioriterer kvalitet og service, og stiller høye krav til sine ansatte. Daglig leder Bjarte Birkeland, er utdannet kokk og har over 20 års erfaring innen kantinedrift og catering i Bergen.


Produksjonsansvarlig Atle Svalland, er utdannet pølsemaker og har 35 års erfaring, de siste 30 år hos Solheim Kjøtt AS.


Solheim Kjøtt AS ønsker å bistå sine ansatte slik at de kan bedre sin kompetanse. Derfor stimuleres alle ansatte til å videreutvikle seg, enten via kursing eller videreutdannelse.


Solheim Kjøtt AS har gjennom mange år tilegnet seg god kjennskap til hva kundene ønsker og forventer. Prioritering av kvalitet og service rager høyest. Dette motiverer oss til stadig å strekke oss mot nye kvalitetsmål.


Kompetansen i Solheim Kjøtt AS går langt utover selve produksjonen av kjøttvarer, og spenner blant annet over områder som for eksempel trend, ernæring, menyplanlegging samt renhold og hygiene.


Solheim Kjøtt AS selger kompetanse, kvalitet og service. Dette er nøkkelen vår til suksess.Vi kan kantinedrift og catering i Bergen!

Solheim Kjøtt Laksevåg, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

55292948

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 10:00 – 18:00
  • Tir 10:00 – 18:00 Åpner snart
  • Ons 10:00 – 18:00
  • Tor 10:00 – 18:00
  • Fre 10:00 – 18:00
  • Lør 10:00 – 18:00
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.