Klinikk Dr. Østensen

Medisinske og estetiske injeksjoner med botulinumtoksin A
Litlaskar 4, 5532 Haugesund (Rogaland)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Angående covid-19: Alle besøkende til klinikken må være fri for luftveissymptomer. Dersom du har symptomer som feber, sår hals, hoste, rennende nese og eller tungpust ber jeg deg om å utsette time til du har negativ covid-19 test og er symptomfri.

Vis mer Om meg:
Jeg heter Lene Østensen, har studert medisin ved Universitetet i Bergen, og ble uteksaminert våren 2020. Jeg har jobbet innen flere ulike områder innenfor medisin og har fått en bred erfaring fra mitt arbeid. Min utdannelse innen estetiske og medisinske injeksjoner tok jeg ved Amabilis Academy i Bergen juni 2020 og startet sommeren 2020 opp min egen klinikk i Haugesund.

Mitt mål med alle behandlinger jeg utfører er ønsket om å levere et naturlig resultat som kunden er fornøyd med.

Organisasjonsnummer: 925 304 387.

Injeksjonsbehandlinger med et naturlig resultat
Injeksjonsbehandlinger gir deg flotte resultater med relativt lave kostnader, sjeldent komplikasjoner og med svært kort rekonvalesenstid. Jeg tilbyr kun godt utprøvde og veldokumenterte produkter fra seriøse forhandlere til en konkurransedyktig pris. Botulinumtoksin A administreres fra Fyrstikktorget apotek i Oslo og jeg benytter meg av Xeomin i mine behandlinger.
Mitt mål er alltid gode og naturlige resultater.

Før behandling har vi en konsultasjon hvor vi kartlegger dine ønsker og finner ut hva som er den beste behandlingen for ditt problemområde. Du vil få informasjon om pris, evt. bivirkninger og forventet resultat. Behandlinger tilbys til både kvinner og menn. Vanlige områder å behandle er panne, sinnarynke, smilerynke, lepper, kinn, armhuler etc.

Frykt for smerter er ofte et hinder før man bestemmer seg for å prøve injeksjoner. Du vil kjenne et nålestikk, men etter det vil du ikke kjenne så mye. Jeg benytter også en bedøvende krem dersom ønskelig før behandling.

Hvorfor rynkebehandling?
Alle ønsker å se opplagt og imøtekommende ut, men dype furer og rynker rundt øyne, panne og mellom øynene bidrar til at mange ofte ser eldre, «strenge» eller irriterte ut. Botulinumtoksininjeksjoner er en effektiv behandling som fjerner rynker nesten umiddelbart. Behandlingen passer godt for både menn og kvinner og effekten varer i snitt 3-5 måneder.
Botulinumtoksin A brukes for å hemme kommunikasjonen mellom nerven og muskelen, slik at en hindrer delvis eller fullstendig muskelsammentrekning. Dette gjør at huden blir jevnere og overflate rynkene glattes ut.

Behandlingen gir lite ubehag. Effekten kommer etter 4-10 dager og varer i fra 3-5 måneder. Det anbefales å gjenta behandlingen 2-3 ganger i året for å vedlikeholde effekten. Det er ikke registrert noen alvorlige bivirkninger ved bruk av denne type behandling i Norge. Gravide og ammede kan ikke behandles.

Svekkelse av ansiktsmuskulatur virker også på hodepine, og hvis man i tillegg behandler muskulatur i nakken og tinning, kan anfallsfrekvensen reduseres kraftig. Overdreven svette i hender, armhuler og under føtter kan også behandles effektivt.

For at toksiner skal virke på rynker, må rynkene være forårsaket av muskelsammentrekning i huden, og huden må være elastisk. De vanligste områdene som behandles med toksiner i en rynkebehandling er rynkene mellom øyenbrynene, «sinnarynken», pannen og smilerynker utenfor øynene, «crow-feet». I tillegg kan overleppen senkes hvis tannkjøttet synes når du smiler, og øyenbrynet kan heves og formes hvis det er lavt eller har en hale som vender ned.

Tanngnissing er et problem for mange, og det kan være en medvirkende årsak til hodepine. Ved å injisere toksiner i tyggemuskelen vil gnissingen reduseres/oppheves, og som bieffekt kan hodepine også forsvinne. Med toksiner kan også ansiktet formes mer ovalt ved å behandle tyggemuskelen slik at området rundt kjevevinkelen får et mindre volum.

Jeg legger stor vekt på en korrekt tilpasset dosering, slik at man unngår stive ansiktstrekk og opprettholder en naturlig mimikk. Dette etterstreber jeg i alle mine behandlinger, jeg ønsker at det skal se naturlig ut. Det benyttes meget fine nåler. Målet er å ligne seg selv!

Tjenester
Hva kan behandles med botulinumtoksin?
• Moderat til dype linjer mellom bryn/sinnarynken
• Øyenbrynsløft
• Tversoverlinjer i panne
• Linjer som oppstår ved øynene
• Overdreven svetting
• Migrene
• Linjer på nesen
• Tanngnissing
• Tannkjøttsmil
• Sur munn
• Røykelinjer
• Stramhet i muskler på hake

Aldersgrense på behandlinger er 23 år.
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Klinikk Dr. Østensen, telefonnummer:

Kontaktperson

Lene Østensen
Lege
mob:95994640

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 22:00
  • Tir 08:00 – 22:00
  • Ons 08:00 – 22:00
  • Tor 08:00 – 22:00
  • Fre 08:00 – 22:00
  • Lør 10:00 – 20:00 Åpent
  • Søn 10:00 – 20:00
kunder kan ta kontakt ved behov!
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.