Båthuset er en kystledhytte på friområdet Skogsborg ligger mellom Åros og Sætre. Det er flere mindre hytter og en liten campingplass i området, og er det mange som bruker dette flotte friområdet. På motsatt side av sundet ligger Torvøya, med en rekke private hytter. Gressbakken, stranda og bryggene rundt båthuset er mye brukt til dagsutflukter, bading, grilling og andre friluftsaktiviteter. Det er satt ut flere store griller som er til felles bruk for alle som bruker området. Det er også et felles sanitæranlegg på området som kan benyttes av alle. I og med at området har mange forskjellige brukergrupper er det viktig at alle viser hensyn og opptrer slik at de ikke er til sjenanse for andre. Det er ikke anledning til å benytte musikkanlegg i båthuset. Båthuset er uisolert og helt uten muligheter for oppvarming, så ikke glem varme klær!

Vis mer

Booking i skoleferier og alle helger skjer ved telefon til kontoret, tlf.: 67 55 49 90 alle hverdager 9-16. Midtuken på vår og høst skjer ved ordinær online booking på oslofjorden.org.Innredningen i første etasje på Båthuset består av benker og bord, samt en enkel kjøkkenavdeling med kjøleskap, komfyr, kaffetrakter, vannkoker og dekketøy til ca. 20 personer. Det er ikke innlagt vann i huset, men det er en vannkran på en stolpe rett på utsiden.Andre etasje er en stor hems helt uten innredning. Her er det mulig å overnatte med sovepose og liggeunderlag.

Båthuset, telefonnummer:

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil