Anne Grosvold

Homeopat og mindfulnessinstruktør ved Balderklinikken i Oslo.
Stensgata 42 A, 0165 Oslo, St. Hanshaugen

Medlem av Norske Homeopaters Landsforbund.

Anne Grosvold har studert homeopati ved Norsk Akademi for Naturmedisin, med i studiet var også en fordypning i kosthold, vitaminer/mineraler, phytoterapi (behandling med urter) og soneterapi.
Hun startet Drammen naturmedisinske senter i 1984 og kom til Balderklinikken i 1992.

Vis mer Homeopatisk medisin blir gitt med utgangspunkt i summen av dine symptomer eller dine mest sentrale symptomer. Symptomene forteller om det arbeidet din kropp gjør for å gjøre deg frisk. Den homeopatiske medisinen støtter og styrker din kropp i dette arbeidet.

En del av behandlingen er å få bedre forståelse for egen kropp og lære å ta kroppens signaler på alvor. Målet er å kunne forebygge plager og sykdom. Reagerer du tidlig ved begynnende sykdomstegn, finnes det skånsomme behandlingsmetoder som er effektive og gjør at du kommer styrket – ikke svekket – ut av en sykdom. Eller at du reagerer så raskt, at du hindrer sykdom i å etablere seg.

Er du plaget av tilbakevennende infeksjoner fra nese, hals, bihuler, lunger, bronkier, mage eller blære kan homeopatisk medisin evt i kombinasjon med urter, vitaminer/mineraler, kanskje kostomlegging være det som skal til for å bryte den vonde sirkelen.

Til hjelp i diagnostiseringen bruker hun Bayers matintoleransetest, peptidanalyse og hårmineralanalyse.

Homeopatisk medisin kan brukes ved de fleste sykdommer og har vist seg særlig effektiv i behandling av plager hos barn. Fornøyde pasienter kan fortelle om gladere barn som er fysisk friskere og strekker seg mentalt.

Anne er også sertifisert Mindfulnessinstruktør (MBSR)

Anne Grosvold, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Anne Grosvold
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

22141190 93610033

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil