Dare2allure

Mote for kvinner. Shop the look, vi har satt sammen antrekkene for deg.
Stasjonsveien 4, 1396 Billingstad (ASKER, Viken)

Når klokka ringer tidlig om morgenen og du snubler bort til klesskapet for å finne noe å ha på, for så å oppdage at du ikke finner noe som helst... En kjent følelse? Det er dette vi i dare2allure har lyst til å hjelpe deg med. Har du noen gang tenk på hvor mye tid du bruker på å shoppe klær som passer sammen? Vi synes butikker og nettbutikker har for mye fokus på å selge enkeltplagg som du må sette sammen selv. I stedet får vi våre stylister til å sette sammen flere ulike antrekk basert på et sett av plagg og accessories. Du kan enkelt bla gjennom disse og kjøpe en eller flere pakker. I tillegg tilbyr vi kvalitet fra russiske up-and-coming moteskapere som henter sin inspirasjon direkte fra de hotteste trendende. Plaggene er produsert i Russland av gode materialer. Vi har tett kontakt med leverandørene våre og kan ofte skreddersy etter dine ønsker. Og om du ikke er ute etter klær, men bare søker inspirasjon så kommer stylistene til å legge ut små artikler om hva som rører seg i moteverden.

Vis mer Vi forstår at det kan være vanskelig å stole på en helt ny nettbutikk med klesmerker som du kanskje aldri har hørt om før. Vi håper likevel at du tar sjansen og husk at du alltid har 14 dagers returrett hos oss. I starten vil du nok ikke finne så mange klær her hos oss, men vi vil hele tiden utvide utvalget.

Og om du lurer på hvorfor vi har valgt navnet dare2allure så finner du svaret her: Det er satt sammen av dare (å våge), tallet 2 (leses som engelske to) og allure (å sjarmere, friste, tiltrekke). I dette legger vi at du skal våge å kle deg i plagg som ikke skjuler den du er, men heller fremhever deg. Tør å vise deg frem!

Roller

Følgende roller er tilknyttet Dare2allure AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Dare2allure AS sitt regnskap for 2020 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 11 000 med et registrert årsresultat på NOK -118 000 og et resultat før skatt på NOK -118 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende -94 000 og en gjeld summert til 161 000.
Resultatregnskap2020
Driftsinntekter (omsetning)11
Driftsresultat-117
Resultat før skatt-118
Årsresultat (overskudd)-118
2020
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.