Ingrids Forever Living Ingrid Nygår

Helse og velvære produkter. Hudpleie, kroppspleie, kosttilskudd, fitness, husholdning og dyr.
Sundmoen 55, 2270 Flisa (Åsnes, Innlandet - tidl. Hedmark)

Velkommen til min Forever Living butikk. Her finner du de beste aloe vera produktene som finnes på markedet. Hudpleieprodukter som passer til både kvinner, menn, ungdom og barn, allergivennlige, ikke testet på dyr, parfymefrie, uten kunstige tilsetting. Bredt utvalg av kremer, serum, renseprodukter, ansiktsmasker, peeling og kroppspleie.
Fitness-produkter med tilhørende treningsprogrammer, til deg som ønsker og komme i gang med en sunnere, lettere og mer aktiv livsstil. Personlig oppfølging.
Kosttilskudd i alle kategorier. Om du vil sikre deg at kroppen får de vitaminene og mineralene vi trenger daglig. Om du ønsker tilskudd som gir mer energi, mindre søtsug, forebygge og/eller forbedre mangler av vitaminer, sette fart på forbrenningen, til trening og/eller hverdag enten du er aktiv idrettsutøver, mosjonist eller bare ønsker å leve sunt. Tilskudd utviklet spesielt for kvinner, menn og barn.
Husholdningsprodukter til vask av gulv, vinduer, bad, klær og oppvask. Tannkrem og spesialprodukt til kjæledyrets pels (katt, hund, hest, kanin osv)
Mange av våre produkter er både anerkjente og prisbelønnet verden over og har vunnet priser i mange kategorier i uavhengige kåringer. Brukes av profesjonelle behandlere like fremt som vanlige mennesker som ønsker å ta vare på seg selv.
Aloe vera er hovedingrediens i de aller fleste produktene. Den er dyrket på Forever sine egne plantasjer i Texas og på den Domenikanske republikk. Prosessen fra dyrking, høsting til foredling er nøye utviklet og under streng kvalitetskontroll for å sikre at alle produkter inneholder den beste aloe vera som er å finne på markedet.
Produktene kan du kjøpe direkte av meg, eller de kan bestilles i min nettbutikk. Har show-room som du er velkommen til å besøke, bare kontakt meg og vi finner tid til privat visning, testing og prøvesmaking av det som er av interesse.

Ingrids Forever Living Ingrid Nygår, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Ingrids Forever Living Ingrid Nygår
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Ingrid Nygård (1971)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 06:00 – 22:00
  • Tir 06:00 – 22:00
  • Ons 06:00 – 22:00
  • Tor 06:00 – 22:00
  • Fre 06:00 – 20:00
  • Lør 06:00 – 20:00 Åpent
  • Søn 06:00 – 20:00
Ta gjerne kontakt på 41318949 eller ingridnygard71@gmail.com
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.