Sandøy Byggservice

Ta kontakt!
Storebotn 55 B, 5309 Kleppestø (Askøy, Vestland)

Idag er Sandøy Byggservice As en respektert og allsidig mesterbedrift innenfor byggfaget, og med dyktige ansatte og dokumenterte kvalifikasjoner utføres et vidt spekter av oppdrag. Men den lokale tilhørigheten er sterk hos firmaet, som føler at bedriften både representerer et ansvar og en unik mulighet til å gi noe tilbake.

Vis mer "Vi er alle sammen veldig glade i området og kommunen, og kan man bidra til vekst og kanskje over tid skape inntekt og arbeidsplasser for andre er jo det noe som gir det å drive firma en ekstra dimensjon", sier Erlend Sandøy. "Selvsagt vil man gjøre det godt og både gi andre muligheten såvel som å sponse lokal idrett og ulike initiativ og prosjekter, men man får drive fornuftig og ta en ting av gangen."

Det som iallfall er sikkert er at folk vil alltid trenge hus, og hus vil alltid trenge vedlikehold. Og da er markedet for Sandøy Byggservice As lagt: "Ja, det er dette som var drømmen vår og det er det vi ønsker å fortsette å bygge videre på, både for våre egne og etterhvert kanskje også for lokalmiljøet. Et solid og seriøst byggfirma. Det skal vi drive med og leve av resten av livet. Helt sikkert. Her ute setter folk pris på stabilitet."

Det gjør de, og Sandøy Byggservice As er kommet for å bli!

Sandøy Byggservice, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Sandøy Byggservice AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Erlend Sandøy (1988)
Daglig leder
Erlend Sandøy (1988)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Sandøy Byggservice AS sitt regnskap for 2021 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 31 059 000 med et registrert årsresultat på NOK 951 000 og et resultat før skatt på NOK 1 220 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 2 923 000 og en gjeld summert til 5 759 000.
Resultatregnskap2021
Driftsinntekter (omsetning)31 059
Driftsresultat1 426
Resultat før skatt1 220
Årsresultat (overskudd)951
2021
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer i nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt bed behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.