Rentek, Grethe Brekke

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt!
Stockfleths Gate 24, 3210 Sandefjord (Vestfold og Telemark)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Jeg heter Grethe Brekke, og jeg arbeider fulltid som selvstendig forhandler for Forever Living Products - med god støtte fra min mann Bjørn. Min reise med Forever startet januar 1999, så jeg har lang og god erfaring med dette firmaet. Jeg arbeidet også med Aloe Vera via et annet firma fra 1985. Med rundt 30 års erfaring, så skulle jeg vel ha et godt grunnlag for å si at Aloe Vera virker for de aller fleste!

Vis mer Her på siden min kan du kjøpe gode produkter, lese om muligheten til å starte opp din egen virksomhet i en spennende bransje, og du kan komme i kontakt med meg for en produktvisning.

Mest kjent blant produktene du kan kjøpe av meg er Aloe Vera Gel – en herlig Aloe Vera drikk som finnes både naturell og med frist fruktsmak. I sortimentet finnes også mange andre kosttilskudd, hudpleieprodukter for alle hudtyper og flott make up som setter prikken over i'en. Produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera, og grunntanken er enkel; Vis kroppen omtanke både innvendig og utvendig.

Når du handler av meg, får du i tillegg til produkter av høy kvalitet og 90 dagers fornøyd kundegaranti, også god personlig service.

Rentek, Grethe Brekke, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Rentek, Grethe Brekke
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

33460055 90068283 91546750

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil