Fyxn Computing

Velkommen til å ta kontakt!
Gransvea 40, 1391 Vollen (Asker, Viken - tidl. Akershus)

Fyxn Computing har besøksadresse Gransvea 40, 1391 Viken (Asker, Viken - tidl. Akershus). Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Fyxn Computing. Det er registrert 1 ansatt(e) i bedriften.

Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og veibeskrivelse for Fyxn Computing gratis til din mobil. Fyll inn ditt mobilnummer i feltet til høyre på denne siden og trykk "Send". Informasjonen blir tilsendt i løpet av sekunder sammen med en mulighet til å laste ned 180s app til iPhone og Android. Appen er gratis å laste ned og gratis å bruke.

Fyxn Computing, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Fyxn Computing AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Regnskapstall

Fyxn Computing AS sitt regnskap for 2019 viste en omsetning (driftsinntekter) på NOK 26 000 med et registrert årsresultat på NOK -2 000 og et resultat før skatt på NOK -2 000. Balanseregnskapet som er levert og godkjent viser en egenkapital tilsvarende 22 000 og en gjeld summert til 0.
Resultatregnskap2019
Driftsinntekter (omsetning)26
Driftsresultat-2
Resultat før skatt-2
Årsresultat (overskudd)-2
2019
Merk: Verdiene er i tusenvis.

Utvalgte arbeidsområder

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil