Viken Transport&Håndverkertjenester

Ta kontakt for gode tilbud!
Ole Messelts Vei 36 A, 0676 Oslo, Alna

Viken Transport& Håndverkertjenester as er et firma som er total leverandør av hjelp til transport , flytting, håndverkertjenester og rengjøring.

Vis mer Vi har dyktige og erfarene medarbeidere som har god erfaring i flyttetjenester og Håndverkertjenester vi har gjort store og små oppdrag og på den måten har vi også skapt oss et godt renomen.

Punktlighet er viktig for oss. Når vi setter en tidsramme for et oppdrag så er det viktig for oss å forholde oss til det uansett utfordringer.

Vi er fleksibel liker nye utfordringer og går langt for å løse oppgavene på en tilfredstillende måte.
Vi ser på oss selv som profesjonell innfor vårt yrke og vi liker å kunne hjelpe folk, derfor er det viktig for oss å yte best mulig service for å gi et godt inntrykk av oss og firmaet utad.

Vi har fått en god del fornøyde kunder gjennom årene
Det har gjort at vi har opprettet et godt forhold til våre kunder slik at de kommer tilbake og bruker oss igjen.

Oppdrag vi gjør:

Dødsbo

Har du dødsbo du ønsker å få flyttet på eller få bortkjørt? Ta kontakt med oss og vi kommer og tar en uforpliktende og gratis befaring og fastsetter en pris.

Kontor Flytt:

Trenger du å flytte kontoret ditt, da er vi de rette folkene å kontakte, vi kan demontere og montere kontor møbler og vi bærer tunge maskiner.

Trenger du hjelp til Piano oppdrag?

Skal du ha flyttet et Piano eller flygel så bør du bruke folk som er erfaren innen det feltet. Det finnes flere typer av piano og foskjellige design. Det viktigste er at du har det rette utstyret og at du vet hvordan du skal bruke det. Piano kommer i forskjellige typer og størrelser og vekten har mye å si på hvordan man skal flytte på det.
Du bør pakke det godt inn i tepper eller boble plast så du ikke kommer borti vegger og andre ting som kan skrape opp pianoet under flytting.
Vi har ansatte som har god erfaring og utstyr til å gjøre denne oppgaven på en trygg og profesjonell måte, så bruk oss og vær sikker på at du for gjort dette trygt uten skader.

Utflyttingsvask.

Etter flytte oppdrag , tilbyr vi utflyttingsvask , vi har da ansatte som har god erfaring innen rengjørings sektoren og kan komme hjem til deg og ta en uforpliktende og gratis befaring befaring og vil komme med et tilbud som dere vil kunne leve med.


HÅNDVERKERE

Trenger du hjelp til montering av kjøkken og små snekkerjobber eller andre jobber som krever en Fagman som snekker og håndverkere?

Vi har erfarende snekkere/ håndverkere som gjerne kommer en tur hjem til deg og tar en uforpliktende gratis befaring der dere kan utforske ideer og lage en plan fastsetter pris og sender et tilbud? Våre håndverkere stekker seg langt og går gjerne den ekstra milen for å imøte komme våre kunders ønsker.

Vi er her for dere så la oss få ta den jobben dere ikke kan ta selv og la proffesionelle gjøre det de kan best.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud på Transport tjenester, Håndverkertjenester mm.

Med Vennlig Hiilsen
Viken Transport&Håndverkertjenester AS

Viken Transport&Håndverkertjenester, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet Viken Transport&Håndverkertjenester AS
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Harald Folkestad Arntzen (1969)
Daglig leder
Harald Folkestad Arntzen (1969)
Styreleder

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
  • Man 08:00 – 16:00
  • Tir 08:00 – 16:00
  • Ons 08:00 – 16:00
  • Tor 08:00 – 16:00
  • Fre 08:00 – 16:00
  • Lør Stengt
  • Søn Stengt
Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.