Aanstad Services

HERBALIFE- Slank på en enkel, effektiv måte. Se hjemmeside for mer informasjon www.etsuntliv.no
Solborgveien 36, 1528 Moss (Viken)
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.
Er dette ditt firma?
Nå kan du enkelt oppdatere din firmainformasjon direkte på 180.no.

Hei og velkommen til vår side!

Vi er et par på 21 og 23 år som bor i Jessheim. Min samboer Tone er utdannet gullsmed og designer de fleste typer smykker. Og jeg er utdannet elektrikker. Vi har alltid hatt en drøm om å ha en jobb hvor vi kan jobbe hjemme fra og reise hvor vi vil og møte mange hyggelige mennesker. I mai 2009 kom jeg over en annonse på internett hvor det sto: tjen ekstra penger. Jeg tenkte med en gang dette må jeg sjekke ut.

Vis mer Jeg fikk en forretningspresentasjon i eposten og når jeg så den videoen ble jeg litt forelska må jeg si. Dagen etter ringte det meg en fyr, han fortalte meg om denne muligheten med Herbalife. Jeg må ærlig inrømme jeg ble rimelig skeptisk! men jeg hadde mange spørsmål og sparte ikke på kruttet. Jeg kjøpte meg en IBP, det er en start pakke som alle distributører starter med. Etter noen dager med bruk av produktene fikk jeg en enorm energi, følte meg som en liten duracell kanin som hoppa rundt. Jeg la merke til at mageproblemene mine var borte? hva har skjedd tenkte jeg. jeg har sliti med mage problemer i MANGE år, har nesten ikke kunnet spise mat med tanke på alle de stakkars menneskene rundt meg. Men nå er det slutt på den tia, etter et par uker hadde jeg gått ned ca 6 kilo og etter 1 mnd 12 kilo. Så jeg ble overbevist om at dette var bra.

Tone slet veldig med Migrene og hodepine. Etter ca 2 til 3 uker kom hun til å tenke, jeg har ikke hatt hode pine på en stund. Og hun ble jo da veldig gla for som de fleste vet er ikke migrene å hodepine noe godt! hun gikk også ned ca 3 kilo første 3 uker og 6 kilo tilsammen på ca 1 til 2 måneder, så det tok litt lenger tid på henne. men fortsatt bra resultat til å ikke trene i det hele tatt.

Vi står på fært for tia for å få dette til å bli vår fulltids jobb, så vi kan slippe å ha en sjef som skal fortelle hva vi skal gjøre. For det er ikke veldig motiverende å jobbe under en som tjener masse penger på deg når du kunne fått de pengene.

Daglig bruker over 35 millioner mennesker verden over disse produktene – hovedsakelig ernæringsprodukter – til bruk for kontroll av vekt / tap av vekt på en sikker og effektiv måte. Herbalife er nr. 1 på vekttap i verden! Herbalife samarbeider med Professor Louis Ignarro – som fikk Nobelprisen i medisin i 1998 for utvikling av enestående, patenterte produkter – for å bevare en frisk og sunn kropp.

Herbalife har også en meget anerkjent serie med hudpleieprodukter. Mange års forskning på indre ernæring har også gitt revolusjonerende produkter for ytre ernæring. Jeg må ærlig inrømme at jeg aldri har vært noe fan av å bruke hudprodukter og har alltid tenkt at det er for jenter. Men så har jeg skjønt at gutter har faktisk hud de å, og hvis jeg skal klare å selge dette så må jeg jo prøve dette. Så jeg begynte å teste det ut. og faktisk! det føles Herlig! huden gløder og nesten alle de underjordiske klumpene som vokser ut er borte. og etter barbering er jeg ikke så sår lenger, det er deilig det. Så jeg kan sterkt anbefale å bruke hudproduktene!

Produktene selges heller ikke i butikk og kan bare kjøpes fra selvstendige Herbalife distributører. Dette er fordi at produktbrukeren alltid skal få personlig oppfølging og ha sin egen kontaktperson. Og det syns jeg er veldig bra, du får et bra forhold til kundene dine og du er der for dem hele tia. Det får du ikke hvis du kjøper i en annen butikk!

Det er 30 dagers fornøydgaranti på alle Herbalifes produkter. Se gjerne Herbalife sine offisielle hjemmesider www.herbalife.com

Med vennlig hilsen:

Dine Selvstendige Herbalife Distributører
Tone og André Aanstad

www.etsuntliv.no/shop

www.etsuntliv.no/test - her kan du ta en sunnhets test.

Aanstad Services, telefonnummer:

Kontaktpersoner / avdelinger

Andre Alexander Aanstad
Selvstendig herbalife distributør
tlf:46899723
Tone Brustad
Daglig leder
tlf:92650064

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Interne telefonnummer

46899723

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil