INN på Tunet GRO Ellefsrud Bakken

Velkommen til å ta kontakt!
Samsonstugua 35, 2870 Dokka (Nordre Land, Innlandet)

Vi tilbyr tilrettelagte aktitiviteter med hest. Ridningen legges opp etter behov og det er muligheter for å ri både på bane og på tur. Hesteassisterte aktiviteter brukes for å fremme helse og positiv utvikling. Hestens behov er basis for aktivitetene, dette kan være stell av hest, leiing av hest ,foring, møkking, ridning og kjøring med vogn. Disse timene ligger på rundt 90 minutter med mulig for forlengelse etter avtale. Hesten kan brukes i terapautisk sammenheng ovenfor de fleste mennesker innen fysisk, psykisk eller sosial helse.
Hesten er kontaktskapende, den kan spille på følelser og har gode egenskaper som terapaut for mennesker innen fysioterapien. Gro har gjennomført kurs innen psykososialt arbeide med hest og er miljøarbeider, hestene er rolige og trygge her på gården. Vi tilbyr barneridning og ridning for mennesker i alle aldere. Ridetime fra 30 min til 2-3 timer. Nybegynnere og øvet. I ridebane med eller uten leier og turridning. På vinteren tilbyr vi kanefart. Her har vi to fjordinger og to islandshester. Gården ligger 4 km fra Dokka sentrum, med fine turmuligheter i skogen.

INN på Tunet GRO Ellefsrud Bakken, telefonnummer:

Roller

Følgende roller er tilknyttet INN på Tunet GRO Ellefsrud Bakken
(klikk på en person for å se mer informasjon)
Innehaver

Kontakt

Forespørselen ble sendt Forespørselen ble ikke sendt
Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180.no. Det er viktig at alle felter fylles ut slik at du er sikret raskest mulig respons. Avslutt med å klikke på Send
Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, Googles Personvernregler og Vilkår gjelder.

Utvalgte arbeidsområder

Selskaper og personer I nærheten

Send til
din mobil

Informasjonen er sendt til din mobil
Åpningstider
    Ta kontakt ved behov!
    Grunnet Coronavirus (COVID-19) kan åpningstider være mangelfulle.